Vajina Rengi

mslbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
23
1
86
Zonguldak
Bayanlar vajinasının renginden rahatsız olanlar varmı benim gibi koyu renk neler önerirsiniz

aslında rahatsız olmuyorum Allah başka dert vermesin hem vajinası bembeyaz insan olmaz yani orası hep vücutun diğer bölgelerinden bi kaç ton koyudur sonuçta tüylerini ağda epilatör gibi şeylerle alıyosun

koyu derken tenim daha açık renkli ama orası daha esmer buda beni rahatsız ediyor bide evliyseniz eşinizden bile çekiniyorsunuz

bekarım ya hiç dikkat etmemişim o yüzden rengine canım ama baktım da bembeyaz yani her tarafım gibi farklı bir koyuluk göremedim :44: güneş görmediği için daha açık renk olması normal aslında ama insanın teninin her yeri aynı renk olmuyor, çok belirgin değilse takma bence

Bayanlar vajinasının renginden rahatsız olanlar varmı benim gibi koyu renk neler önerirsiniz

kaşıntı, koku, yanma, ağrılı regl gibi durumlar yoksa hiçbir sorununuz yok. eşiniz buna dikkat etmeyecektir. vajina cinsel ilişki sırasında da en çok beyaz tenli kadınlarda gözle görülür biçimde renk değiştirir, pembeleşir.

emin olun başka vajinalar görmediğinz için kendininkini sorun ediyorsunuz, yoksa yüzlerce türü var.

vajinadan kasıt bütün olarak dış genital organdır, siz böyle kullandığınız için ben de devam ediyorum. yoksa vajina adın cinsel organının tamamı değildir. farklıdır.

o tür sorunlarım yk çok şükür eşimden bir şikayette gelmedi , galiba ben kendi kendime sorun yapıyorum...

sarı bi akıntı oluyor aslında oyüzden sürekli iç çamaşırı deiştiriyorm bide alt kısma dogru rengi koyu neden olaabilir bi krem duydum renk acıor diye habernz varmı?

sarı bi akıntı oluyor aslında oyüzden sürekli iç çamaşırı deiştiriyorm bide alt kısma dogru rengi koyu neden olaabilir bi krem duydum renk acıor diye habernz varmı?

bakınız star white krem gibi bazı kremler koltuk altı ve genital bölgelerin beyazlaştırılması için satılıyor.
ama bir teşhis olmadan sakın böyle şeylere bulaşmayın. ayrıca mantar riskinden de şüpheleniyorum, özel bazı sorularım olacak. onlara cevap verin, bu konu hakkında doktora yönlendirelim sizi olmazsa.
özelden mesaj atabiliyorsanız ulaşın, hem rencide edici olmasın sorular burada. bazı ortakta hanımkızlarımız nedense cevaplamıyor sonra da sorun büyüyor.

canım benımde koltulaltımda vardı aynı sorun cıldıye doktoruna gosterdım baktı ınceledı 2 krem yazdı 2 ay tedavı goruceksın dedı bu bır hastalık canım ve kesınlıkle koltukaltına rolon parfum kullanma dedı oranın nemlı ve havasız kalmasıyla bı sekıl derı ıntıhabı olusuyormus mantarda olabılır doktor 2 ılac verdı bırı gunduz antıbuyetık krem dıgerı mantar enfeksıyonu kremı 4 gundur kullanıyorum grı olan renk sarıya dondu acıldı baya cıldıyeye gıt ıstersen.ben bu konuyu okadar cok arastırdım okadar cok urun kullandım kı anlatamam kk da kım ne kullanmıs gıttım aldım kullandım nette ne gordum paraya acımadım aldım ama nafıle uzun yıllardır yasıyordum bu sorunu asla gecmıcek bısey gıbı gelırdı nette dolasırken bunun bır derı hastalıgı oldugunu ogrenınce doktora gıtmeye karar verdım.bunun tuylerı almayla kesınlıkle alakalı oldugunu sanmıyorum jılet kullanırkende koyuydu agda yaparkende eldıvenle alırkende

ben star white yi denedim pek farketmiyor ama epilasyon çeşidimi deyiştirdim daha iyi oluyor şu eldivenler varya onlarla yapıyorum çok rahat oluyor diyer epilasyonlar gibi kaşıntı yapmıyor hem çok seyrekleştiriyor tavsiye ederim

canım bence eldiven daha iyi enazından seyrekleştiriyor jilet falan çok kötü sivilce yapıyor

kızlar bende de var o koyuluk arkadaşlarım bana da tavsiye etti eldivenle al diye rengide açılır dediler tüylerde seyrelme oldu fakat renkte hiç açılma olmadı ve bu beni çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…