Sevdaggez Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2017 7 41 3 29 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaggez #1 Vajina kemiğim ağrıyor iki gündür.Adetime bir gün var,üç gün önce test yaptım negatif çıktı sizce neden ağrıyor ?
Vajina kemiğim ağrıyor iki gündür.Adetime bir gün var,üç gün önce test yaptım negatif çıktı sizce neden ağrıyor ?
Sevdaggez Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2017 7 41 3 29 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaggez #2 Kızlar bi cevap verin çok ağrıyor....
H hemmam Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2016 2.451 827 123 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaggez #3 Sevdaggez .!.: Kızlar bi cevap verin çok ağrıyor.... Genişletmek için tıkla... Canim benimde agriyor ama bn gebeyim hatta sirf bu agri icin dr gttm dun normal dedi. Sen zorlamis olabilrmisin kndini yada ani ve ters hareket filann
Sevdaggez .!.: Kızlar bi cevap verin çok ağrıyor.... Genişletmek için tıkla... Canim benimde agriyor ama bn gebeyim hatta sirf bu agri icin dr gttm dun normal dedi. Sen zorlamis olabilrmisin kndini yada ani ve ters hareket filann
Sevdaggez Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2017 7 41 3 29 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaggez #4 Kantaro .!.: Canim benimde agriyor ama bn gebeyim hatta sirf bu agri icin dr gttm dun normal dedi. Sen zorlamis olabilrmisin kndini yada ani ve ters hareket filann Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmadım ters hareket filan iğne şeklinde batıyor dokununca da ağrıyor bebiş istediğim için acaba dedim ama bilmiyorum
Kantaro .!.: Canim benimde agriyor ama bn gebeyim hatta sirf bu agri icin dr gttm dun normal dedi. Sen zorlamis olabilrmisin kndini yada ani ve ters hareket filann Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmadım ters hareket filan iğne şeklinde batıyor dokununca da ağrıyor bebiş istediğim için acaba dedim ama bilmiyorum
H hemmam Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2016 2.451 827 123 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaggez #5 Sevdaggez .!.: Hiçbir şey yapmadım ters hareket filan iğne şeklinde batıyor dokununca da ağrıyor bebiş istediğim için acaba dedim ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anladim o zaman beklemkten baska care yok canim inş güzel sonuclanir .
Sevdaggez .!.: Hiçbir şey yapmadım ters hareket filan iğne şeklinde batıyor dokununca da ağrıyor bebiş istediğim için acaba dedim ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anladim o zaman beklemkten baska care yok canim inş güzel sonuclanir .
Sevdaggez Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2017 7 41 3 29 19 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevdaggez #6 Allah rwzj Kantaro .!.: Anladim o zaman beklemkten baska care yok canim inş güzel sonuclanir . Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım
Allah rwzj Kantaro .!.: Anladim o zaman beklemkten baska care yok canim inş güzel sonuclanir . Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun canım