• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina kaşıntısına çözüm lütfen!!!

Baharpa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
76
0
11
İzmir
Vajinama sürekli bi kaşıntı var. Anlayamadım. Doktora gittim. Alttan değil untrosonla baktı. Yumurtalığımın biri yavaş çalıştığı için rahim duvarına kalınlaşma olmuş. Bide küçük küçük kisler. Adet söktürücü verdi. 4. Günüm. Hala adet olamadım.Mikrop falan yok. Tahlillerime bakıldı. Ilk olduğunda acayip yanma kaşınma oluyordu. Bu yüzden tuvalete gitmekten korkuyordum acıcak diye. Bde şeyimde değişme oldu. Sanki daha çabuk açılıyor gibi. Ilklerde akıntımda çoktu. Bide ses geliyor vajinamdan. Gaz çıkışı gibi. Kegel egzersiLerine başladım. Bide akıntımda fazlalaşmıştı. Sizce neden oluyor? Bana bi yardım edebilir misiniz? Çözüm var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vajinama sürekli bi kaşıntı var. Anlayamadım. Doktora gittim. Alttan değil untrosonla baktı. Yumurtalığımın biri yavaş çalıştığı için rahim duvarına kalınlaşma olmuş. Bide küçük küçük kisler. Adet söktürücü verdi. 4. Günüm. Hala adet olamadım.Mikrop falan yok. Tahlillerime bakıldı. Ilk olduğunda acayip yanma kaşınma oluyordu. Bu yüzden tuvalete gitmekten korkuyordum acıcak diye. Bde şeyimde değişme oldu. Sanki daha çabuk açılıyor gibi. Ilklerde akıntımda çoktu. Bide ses geliyor vajinamdan. Gaz çıkışı gibi. Kegel egzersiLerine başladım. Bide akıntımda fazlalaşmıştı. Sizce neden oluyor? Bana bi yardım edebilir misiniz? Çözüm var mı?

O adet sokturuculerle 7. Gune falan adet oluyosun en azondan ben oyle olmustum. Ayni seyleri ben de yasiyorum :( ozellikle bu ses gelme olayını ama ben hep kendimi sorguladim vajinadan ses gelmez herhalde brn gaz cikariyorum da karistiriyor muyum diye. Insallah tecrubeli biri cvp yazar. Yillardir kasintim olmazdi dun sahurda basladi. Cok sinir bisey :(((

Kaşıntıya bi çözüm bulmak lazım. Bide o sesin nedeni orda kasların sıkı olmamasındanmış. Tuvaleti yaparken tutçakmışız. Bitkisel bi çözüm yok mu bunlara. Özellikle kaşınmaya. Çünkü haftalardır kaşınıyor. Ve çok sinir bozucu bi kaşıntı.

Varya koparıp atasım var ama atacak bişey yok. Tövbe yarabbi ya

Varya koparıp atasım var ama atacak bişey yok. Tövbe yarabbi ya

Canim ben crestor diye bi krem kullandim ve hep pamuklu camasir giydim simdi rahatladim gecti valla. Sen de eczaneye danisip alabilirsin

Bana antibiyotik verdi. Işe yaramadı. Doktora gittim sadece yumurtalığuma baktı. O tarafada bakması gerekmiyor mu?

mantar olabilir kızlar travazon krem var eminim işinize yarayacaktır birde duş alırken oranızı neyle yıkadığınızda önemli antibakteriyel sabunlar kullanım aktivex mesela

Tahlillerimde mikrop vs çıkmadı ama. Yani hastalanmam geciktiği içinde olabilir mi? Bide mantar tahlillerde çıkıyor dimi?

Tahlillerimde mikrop vs çıkmadı ama. Yani hastalanmam geciktiği içinde olabilir mi? Bide mantar tahlillerde çıkıyor dimi?

kasinti varsa mantardir kesin tahlil derken?kasiniyo dediginizde mantar oldugunu hemen anliyolar bide mantar vajinal ultrasonla tespit edilir.tuylerinizi neyle aliyorsunuz? jilet cok kasinti yapiyo.

Son düzenleme:
Tüylerimi sir ağdayla alıyorum. Bi unturasona girdim ama ne unturasonu bilmiyorum. Yumurtalıklarıma baktılar işte. Idrar ve kan tahlilime baktılar. Bide kızarıklık oldu içi.

O ses olayi be acaba bende de oluyo bazen adetken bazen iliski sonrasi normal zamanda yok ama onemsememistim acaba akinti yuzunden mi oyle cok akintimda yok ama ?

Kas esnekliğinden dedi doktor. Orayı sıkıştırmazsan ilerde çok kötü sarkmalar olabilirmiş. Mesela idrarla birlikte dışkıda gelebilirmiş. Bağırsak sarkması falanda olabilirmiş. Yani sıkıştırmak lazım. Yoksa kötü olabilir sonuçlar.

Back