vajina kaşıntısı ve akıntı

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
498
arkadaşlar iki gündür vajinamın iç kısmı çok kaşınıyor bu ayrı sorun ve bende sürekli beyaz akıntı oluyor ama şeffaf renk değil,bembeyaz yağ kıvamında sebepleri ne olabilir acaba?

Büyük ihtimal mantar zaman geçirmeden doktora git.İç çamaşırını sık değiştir.sadece pamuklu giy.İlaçları kullanmaya başlayınca geçer canım.Geçmiş olsun.

evet canım mantara benizyor, gerçi mantarda yağ gibi olmaz akıntnın kıvamı pütür pütür olur parça parça ama tabi o kadar kaşıntı varsa yine de mantar ihtmiali yüksek...koku falan da yoksa tabi... geçmiş olsun...

sağolun kızlar,acaba mantar varda ondanmı hamile kalamıyorum,öncede gittim doktora mantar demedide iltihap var demişti hap fitil falan kullandım,hatta bu yüzden aşırı derecede vajinada kuruluk yaşadım,eşimle ilişkiye girerken bile zor oluyordu,bir süre sonra akıntım biter gibi oldu ama sonra tekrar başladı,bitürlü geçmiyor bu illet neyse

arkadaşlar kaşıntım sadece 2 gün sürdü ve geçti gitti,o sıra işim dolayısıyle hep dışarıda olduğum için tuvaletimi tutmak zorunda kalmıştım belki o yüzden olmuştur,ama kendi kendine 2 günde geçti,yalnız benim kendimi bildim bileli hep beyaz akıntım oluyor,bazen bembeyaz iç çamaşırıma bakınca böyle yağ kıvamında,bazende tuvaletimi yaptıktan sonra şeffaf sümüksü,asılınca geliyor,tuhaf.herkezin öylemi acaba?

Bende kaşıntı olmazda şefaf akıntı sürekli var.
Zaman zamanda öyle mat donuk bi beyaz renk olur.
Ama üşüttüğüm zamanlar oluyor öyle.

Bende kaşıntı olmazda şefaf akıntı sürekli var.
Zaman zamanda öyle mat donuk bi beyaz renk olur.
Ama üşüttüğüm zamanlar oluyor öyle.

benimde kaşıntım olmaz normalde,ama geçenlerde sadece hafif derecede oldu bitti geçti gitti.ama akıntım olması demekki normal,içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…