Vajina Iltihabi

Engel olma ihtimali var enfeksiyon onemli hatta hamile iken enfeksiyon olmasj erken dogum riskini arttiyor sogan kuru ve maydonoz suyu birebir iltahap sokucudur bilginize..

Bende enfeksiyon kapmışım adetim gecikti 9 gün bu yüzdenmi olmuyorum anlamadımki:KK43: 4 tane ilaç verdi doktor bide vajinal fitil bu gece ilk defa kullandım zorlandım ya durmuyoki yerinde bide internetten limon suyu okudum sizin dedikleriniz nasıl yapılıyo DerinWood DerinWood kardeş? Zor durumdayım bende sancılarımda var dr antibiyotik falan verdi acaba onu kullanmasammı vücuttaki faydalı bakterileride öldürüyomuş çünkü

oldukça etkilidir.
•Menopoz şikayetlerini azaltmak için içilmelidir.
•Vajinal akıntılarda kullanılmalıdır.
•Kıl dönmelerinde fayda sağlayacaktır.
•Hamile kalmak isteyenlerin, sorunlarına çare olacaktır.
•Ciltte çıkan iltihaplı sivilce ve aknelerde tedavi edicidir.
•İçeriğindeki sulfosid nedeniyle antibiyotik özelliğine sahiptir.
•Dolaşım sistemini düzenler.
•Bağışıklık sistemini güçlendirici etkileri bulunmaktadır.
•Vücutta meydana gelen yağlanmayı azaltacağından, zayıflamaya yardımcı olur.
•Stres giderici ve balgam söktürücü etkileri vardır.
•Prostatta oluşan iltihapları azaltıcı etkileri nedeniyle, ağrıların azalmasına yardımcıdır.
•Çiğ soğan tüketimi, yemek sonrasında kandaki total gliserit oranını düşürür.
•Sinüzit rahatsızlığının ilerlemesini önler.

Sogan kurunun faydalarinin oldugu bir yazi onu 15 gun boyunca yapiyordun sanirsam sonra adet gununde birakiyorsun adetin bittikten 1 hafta sonra basliyorsun yine internetten bak yanlis olmasin ama memnun kalicaksin:)

Sogan kurunun faydalarinin oldugu bir yazi onu 15 gun boyunca yapiyordun sanirsam sonra adet gununde birakiyorsun adetin bittikten 1 hafta sonra basliyorsun yine internetten bak yanlis olmasin ama memnun kalicaksin:)

Vay be Allah ne mucizeler yaratmış bende sinüzitte var... peki sadece suyunu değilde kendisini yesem aynı etkileri göstermezmi acaba :110:
Bu arada ALLAH razı olsun bacım
Evet hamile kalmayı da istiyorum ama adetim gecikti olmadım hala
önce şu enfeksiyondan kurtulmam lazım sanırım:cry:

Cig yemek fayda saglamiyormus onemli olan suyu 1 sogani 4 e bol kaynamis suya at suyun altini kapatip 5 dk demlemeye birak sonra 1 bardak ic ben baya oldu yapali ama yinede nette yaziyor ibrahim saracogluna bakarsan bulursun gercekten iltahap sokucu etkisi cok buyuk ilac kullanmaktansa ,
Ayrica maydonoz suyuda oneriliyor ama eger hamile kalma gibi durumun varsa icmen sakincali bebek dusebiliyor maydonozdan o yuzden sen sogan kurunu yap banada hbr verirsin:) ben onunla hamile kaldim tatlim :KK66:

Tamam yapıcam kuzum ALLAH razı olsun ALLAH bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
o zaman ben hemen başlayayım ama adet göremedim yinede yapayım bunu sabah akşamda yapmak şart mı günde 1 defa mı yaptın sen
çok soru sordum kusura bakma:)

ALLAH sendende razi olsun hepimizden amin canimm :) ne demek bende yaptigim icin sana bilgi verebiliyorum yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana
adet gunundeysen bekle biraz cunku adetliyken icilmiyormus neden bende bilemiyorum:) adet olduktan sonra baslasan daha garanti olur cunku baslarsin birkac gune adet olursan yarim birakirsin 15 gun icmen gerek gunde 1 bardak ictim ben tadi kotu oluyor ama daya
ndik :)

İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamalarını önermektedir. Aynı zaman soğan suyu kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı, kesinlikle mor ya da kırmızı soğan tercih edilmemelidir. Soğan suyu kürünün hazırlanışı ise şöyledir: 1 orta boy beyaz soğan dörde bölünür. Daha önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya bölünen soğanlar eklenir. Ocakta 5 dakika kaynatıldıktan sonra içine herhangi bir şey eklenmeden öğlen ve akşam yemeklerinden önce bir bardak 15 gün boyunca içilmelidir. Soğan suyu kürü 15 gün düzenli içildikten sonra 6 ay ara verilmeli ve 15 gün daha düzenli olarak içilmelidir.

Sağolasın canım ya evet burnumu tıkayarak içiyorum:KK43: adet olsam rahatlicam tık yok hala 9 gün gecikti bakalım ALLAH büyük...

Amin inşallah teşekkür ederim canım benim için ne diliyorsan ALLAH sana iki katını versin :KK39:

Tabiki herzaman haberleşmek yazışmak isterim senle inşallah :KK15:

Cig yemek fayda saglamiyormus onemli olan suyu 1 sogani 4 e bol kaynamis suya at suyun altini kapatip 5 dk demlemeye birak sonra 1 bardak ic ben baya oldu yapali ama yinede nette yaziyor ibrahim saracogluna bakarsan bulursun gercekten iltahap sokucu etkisi cok buyuk ilac kullanmaktansa ,
Ayrica maydonoz suyuda oneriliyor ama eger hamile kalma gibi durumun varsa icmen sakincali bebek dusebiliyor maydonozdan o yuzden sen sogan kurunu yap banada hbr verirsin:) ben onunla hamile kaldim tatlim :KK66:
Soğan suyundan düşüyor bebek yanlış biliyorsunuz

X