Kızlar merhaba. Yaklaşık 1.5 ay önce fark ettiğim bir şeyden bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim fakat daha önce bu şekilde bir şey var mıydı yoksa ben mi yeni fark ediyorum bilmiyorum ama vajina içerisine baktığımda sanki bir bademcigi andıran et parçası var ve delik kısmını kapatacak şekilde ıkındıgımda gözle görülür bir şekilde görünüyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Polip olabilir mi? Bartholin kisti değil bu arada. Çünkü benim bu bahsettiğim bademcik gibi büyük et parçası vajina girişinde içeride
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
VAJİNA İÇİNDEKİ ET PARÇASI
- Konu Sahibi elif1230
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- vajına içi vajina kisti vajina şekli
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2020
- 182
- 101
- 53
- 26
ben de öyle biliyorumRahim ağzı diye biliyorum ben onu
Sanırım onu ameliyat ile alıyolar devlet karsılıyormus doktora göstermeniz gerekiyor vnkü bn vajinoplasti yaptıracaktım özel hastanede özel hastane bunun sigortanın karsılamadığını söyledi biliyordum zatende belki karsılabilir diye düşündüm. Doktorda genelde karsıladıkları sey vajina da et oluyor onu karsılıyor sigorta demişti acaba sizin durum mu bu bilmiyorumKızlar merhaba. Yaklaşık 1.5 ay önce fark ettiğim bir şeyden bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim fakat daha önce bu şekilde bir şey var mıydı yoksa ben mi yeni fark ediyorum bilmiyorum ama vajina içerisine baktığımda sanki bir bademcigi andıran et parçası var ve delik kısmını kapatacak şekilde ıkındıgımda gözle görülür bir şekilde görünüyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Polip olabilir mi? Bartholin kisti değil bu arada. Çünkü benim bu bahsettiğim bademcik gibi büyük et parçası vajina girişinde içeride
Hayır çocuğum yok. Doğum yapmadımNormal doğum yaptınız mı?
Yani daha önce ben hiç böyle bir şey fark etmedim baktığımda normal bir şekilde görünüyordu ama şu an büyük bir misket gibi bir şey inşallah tarif ettiğim rahim ağzıdırRahim ağzı diye biliyorum ben onu
- 27 Aralık 2018
- 1.057
- 1.753
- 133
Hayır çocuğum yok. Doğum yapmadım
Ben rahim agzi oldugunu dusunmuyorum o çok icerde.Bende doğumdan sonra oluşan bir bademcik tarzı şey var.Doktor o zaman istersen rahatsiz oluyorsan alabiliriz demişti o yüzden acaba doğumdan sonra mi oldu diye soedum.
Merhaba ben de böyle bir sorunla karşılaştım da naptınız tedavi oldunuz mu olduysanız nasil tedavi oldunuz merak ettimKızlar merhaba. Yaklaşık 1.5 ay önce fark ettiğim bir şeyden bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim fakat daha önce bu şekilde bir şey var mıydı yoksa ben mi yeni fark ediyorum bilmiyorum ama vajina içerisine baktığımda sanki bir bademcigi andıran et parçası var ve delik kısmını kapatacak şekilde ıkındıgımda gözle görülür bir şekilde görünüyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Polip olabilir mi? Bartholin kisti değil bu arada. Çünkü benim bu bahsettiğim bademcik gibi büyük et parçası vajina girişinde içeride
Merhaba canım hiç endişe etme o kizlik zarının bir parçası, arkadaşımdan biliyorum. Dr ona boyle demisti .kızlik zarı çeşitleri var bir sürü .seninki Septalı kızlık zarı, annüler tip kızlık zarı.Kızlar merhaba. Yaklaşık 1.5 ay önce fark ettiğim bir şeyden bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim fakat daha önce bu şekilde bir şey var mıydı yoksa ben mi yeni fark ediyorum bilmiyorum ama vajina içerisine baktığımda sanki bir bademcigi andıran et parçası var ve delik kısmını kapatacak şekilde ıkındıgımda gözle görülür bir şekilde görünüyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Polip olabilir mi? Bartholin kisti değil bu arada. Çünkü benim bu bahsettiğim bademcik gibi büyük et parçası vajina girişinde içeride
Netten bir araştır istersen ,resim koyuyorum bak .zar yirtildiginda o ortadaki et parçalanıyor ve aşağı sarkiyormuş, korkma yinede bir kadın doğuma git. Emin ol
Eklentiler
- 28 Ağustos 2023
- 695
- 156
- 23
Bende de aynisi varMerhaba ben de böyle bir sorunla karşılaştım da naptınız tedavi oldunuz mu olduysanız nasil tedavi oldunuz merak ettim
- 25 Ocak 2023
- 13
- 0
- 6
- 23
merhaba ben de böyle bir şey fark ettim ve çok endişeliyim. Bende de hemen vajina girişimde beyaz bir et parçası var. büyümüyor iltihaplı değil acımıyor da ama hep orada. siz sebebini öğrendiniz mimerhaba. Yaklaşık 1.5 ay önce fark ettiğim bir şeyden bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim fakat daha önce bu şekilde bir şey var mıydı yoksa ben mi yeni fark ediyorum bilmiyorum ama vajina içerisine baktığımda sanki bir bademcigi andıran et parçası var ve delik kısmını kapatacak şekilde ıkındıgımda gözle görülür bir şekilde görünüyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Polip olabilir mi? Bartholin kisti değil bu arada. Çünkü benim bu bahsettiğim bademcik gibi büyük et parçası vajina girişinde içeride
- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
- 23
Bende de aynısı var septalı kızlık zarı oBende de aynisi var
- 28 Ağustos 2023
- 695
- 156
- 23
İlk defa duydum kizlikzari ilerde olmazmiBende de aynısı var septalı kızlık zarı o
Kızlar merhaba. Yaklaşık 1.5 ay önce fark ettiğim bir şeyden bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim fakat daha önce bu şekilde bir şey var mıydı yoksa ben mi yeni fark ediyorum bilmiyorum ama vajina içerisine baktığımda sanki bir bademcigi andıran et parçası var ve delik kısmını kapatacak şekilde ıkındıgımda gözle görülür bir şekilde görünüyor. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Polip olabilir mi? Bartholin kisti değil bu arada. Çünkü benim bu bahsettiğim bademcik gibi büyük et parçası vajina girişinde içeride
Randevu alıp doktora gösterin
- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
- 23
İlerde olmaz mı derken anlayamadımİlk defa duydum kizlikzari ilerde olmazmi
- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
- 23
İlk defa duydum kizlikzari ilerde olmazmi
Bakireyseniz ileride olurda septalı kızlık zarı yırtılınca yırtılan parça dışarı sarkıyor