Bembeyaz bulaşması benim de başıma geldi 2 kez
çok kötü. Mantar enfeksiyonu o zaman dediğiniz şey. Fitil bende işe yarıyordu ama iki farklı kullandım ve düzenli kullandım. Bir tanesi önlemek öteki de yararlı bakteri oluşturmak için. Artı kremi partnerim de penisine sürdü öyle ilişkiye girdik. İyice içeriye ulaşmış oldu krem yani.
Sabun vs kullanmayın vajinal temizliğinizde. Eczaneden gvyna marka rahatlatıcı intim yıkama jeli alın. Bu jel diğerleri gibi dermatolojik değil jinekolojik olarak test edilmiştir. Ötekiler işinize yaramaz.
Kuru tutmaya özen gösterin gün içerisinde. Probiyotik kullanabilirsiniz günlük olarak, onun da yardımı olur. Gereksiz antibiyotik kullanımı, günlük ped kullanımı bu durumlara sebep olur. Pamuklu iç çamaşırı giymelisiniz ve gün içerisinde 2-3 kez değiştirmelisiniz. Ben her ilişkiden hemen önce ve sonra duşa girip intim jelle temizleyip iyice kurulanıyorum. Bunu da öneririm. Bir de mesela duş başlığını direkt olarak aşağıdan vajinanıza tutuyorsanız bu da yayılmasına sebep oluyor. Bende sık olur, kilodan dolayı ve bünyem yatkınmış. Ama eşinize bulaşacak derecedeyse çok ciddi düzeyde, aşırı dikkat etmelisiniz. Tekrar ilaç yazdırmanızı şiddetle öneririm.