Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olabilir sizceCeviz buyuklugunde mi?
Bence hemen doktora gidin.
Çok korkuyorum ama malum yaşım küçük alttan bakacaklar bakire değilim sorun olmaz ama duyacaklarımdan da korkuyorumSiğil olabilir, Rahim ağzı yarası olabilir doktora gösterin
Valla canim ceviz buyuklugunde hic duymadim.Ne olabilir sizce
Teşekkür ederim gideceğim ama çok korkuyorum vallahiValla canim ceviz buyuklugunde hic duymadim.
Onemli birsey olmayabilir korkma hemen.
Hormonal birseydir belki ama mutlaka doktora git.
Doktor nedem bakire degilsin demez merak etme
Korkma canım önemli birşey değildir inşallah ama nasıl tespit ettin ki bunu ?Teşekkür ederim gideceğim ama çok korkuyorum vallahi
Ya ara ara kanamalarım oluyordu polip mantar yara vs olabilir diye okudum bende merak ettim bi bakayım acaba bir şey mi var dedim bildiğimiz ele geldi yumurta ceviz kadar arkaya doğru iç tarafta bir et parçası varKorkma canım önemli birşey değildir inşallah ama nasıl tespit ettin ki bunu ?
Valla merak ettim ben de.Ya ara ara kanamalarım oluyordu polip mantar yara vs olabilir diye okudum bende merak ettim bi bakayım acaba bir şey mi var dedim bildiğimiz ele geldi yumurta ceviz kadar arkaya doğru iç tarafta bir et parçası var
Et beni de olabilir yüksek ihtimalle de öyledir ama mutlaka doktora gidinYa ara ara kanamalarım oluyordu polip mantar yara vs olabilir diye okudum bende merak ettim bi bakayım acaba bir şey mi var dedim bildiğimiz ele geldi yumurta ceviz kadar arkaya doğru iç tarafta bir et parçası var
O kadar büyük mü yavRahmin olmasın o sakın![]()
O
O kadar büyük mü yav
Umarım öyledir korkutuyor beniEt beni de olabilir yüksek ihtimalle de öyledir ama mutlaka doktora gidin
Umarım öyledir korkutuyor beni bayağıEt beni de olabilir yüksek ihtimalle de öyledir ama mutlaka doktora gidin
Umarım öyledir korkutuyor beniEt beni de olabilir yüksek ihtimalle de öyledir ama mutlaka doktora gidin
Bakayım bi ilgisi olabilir miElle gebelik testi diye bir araştır bakalım
Umarım öyledir korkutuyor beni
Bakayım bi ilgisi olabilir mi
Gideceğim önümüzdeki hafta umarım bir gün şey yokturYine de doktora görün için rahat etsin ama bence eline gelen şey rahmin ve bu her kadında olur