Vajina iç dudakta sivilce benzeri şişlik

dertsahib

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
6
1
16
Merhaba bundan öncede yazdım ama pek cevap gelmediği için tekrar yazdım benim vajina iç dudakta sivilce benzeri ama sivilce olmayan bi şişlik var çok ağrıyo afedersiniz ama tuvalete bile çıkamıyorum çok ağrıyo internete yazdım hpv felan diyo hiç ilişkiye girmedim bakireyim regl gecikmesi de yaşıyorum ve sebebinin bu olduğunu düşünüyorum randevu bulamıyorum bu sorunu yaşayan lütfen yazıp bi öneri verebilir mi🥺

bilemeyiz ki. doktora gitmeniz lazım ertelemeyin. mantar, enfeksiyon vs de olabilir. kötü koku, akıntı, kasıntı falan var mı?

enfeksiyon büyük ihtimalle. imkanınız varsa özele gidin. yoksa da randevu bulana kadar pamuklu iç çamaşırı giyin ve ütülemeden giymeyin. sürekli kuru tutmaya özen gösterin. bol su tüketin.

eğer devlet hastanesine gidecekseniz illa sabah erkenden gidip direkt sekreterden randevu alın. ertelemeyin bence. Enfeksiyon ilerlerse rahme ve tüplere kadar zarar verebiliyor Allah korusun. muayene olun.

enfeksiyon büyük ihtimalle. imkanınız varsa özele gidin. yoksa da randevu bulana kadar pamuklu iç çamaşırı giyin ve ütülemeden giymeyin. sürekli kuru tutmaya özen gösterin. bol su tüketin.

eğer devlet hastanesine gidecekseniz illa sabah erkenden gidip direkt sekreterden randevu alın. ertelemeyin bence. Enfeksiyon ilerlerse rahme ve tüplere kadar zarar verebiliyor Allah korusun. muayene olun.
Tamam teşekkür ederim☺️

Bişi daha sorcam çok özür dileyerek ilk defa böyle bişi yaşıyorum hangi bölüme gitmem gerek 18 yaş altındayım kadın hastalıklarına mı yoksa çocuk hastalıklarına mı

X