• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina iç dudaklar

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Merhaba kızlar,
Başlık biraz açıkça oldu ama kusura bakmayın.. İnsan rahatça kimseye anlatamadığı için sizlere danışmak istedim.
Benim vajinamın iç dudaklarından biri diğerinden daha büyük ve görüntü itibariyle hiç hoş durmuyor?
Bu sorun sadece bende mi var yoksa iç dudakları büyük olan var mı? ://

bunu kendine hic sorun etme. her kadinin vajinasi farkli yapidadir bunu internette arastirdigindada okuyacaksin. anormal bir durum yok :)

Evet biliyorum ama biri büyük biri küçük tuhaf duruyo sanki :/ Yani ilerde eşim sorun eder mi diye düşünüyorum ....

Şimdi biri büyük biri küçük, evLendikten sonra rengi biLe değişiyor sanki oranın :86::86:
Hiç dert etme, reLax oL çünkü bunLar normaL şeyLer :130:

canm hiç merk etme herkesin ki aynı benimkide öylede bende çok merak ediyordum tanıdığım çoğu kişinikide öleymiş
evlenince sorun olmaz erkekler oraya bakmıyorlar bile

Yaşın kaç bilmiyorum ama emin ol eşin oraya hiç dikkat etmiyor bilee:34:

18 yaşındayım.. Hmm öyle diyorsanız :)

benimde öyle hatta kime sorduysam neredeyse herkesinki öyle merak etme canım ya normal..

Ne bileyim bende acaba tek bende mi var diye düşünüyodum ama bugün randevu alıp yarın doktora gidicem içime sinmiyor yaa..

Şimdi biri büyük biri küçük, evLendikten sonra rengi biLe değişiyor sanki oranın :86::86:
Hiç dert etme, reLax oL çünkü bunLar normaL şeyLer :130:

Ayy ya ne bileyim dert ettim :)
vajinanın iç dudakları simetrik bir şekilde olmuyor bir çok kadında bu bir kusur değil merak etme:81:

Hmm ben mi abarttım acaba :)

canm hiç merk etme herkesin ki aynı benimkide öylede bende çok merak ediyordum tanıdığım çoğu kişinikide öleymiş
evlenince sorun olmaz erkekler oraya bakmıyorlar bile

Teşekkür ederim,en azından biraz içim rahatladı ama yine de doktora göstereceğim

Evet biliyorum ama biri büyük biri küçük tuhaf duruyo sanki :/ Yani ilerde eşim sorun eder mi diye düşünüyorum ....

canım ya bugün tamda bu konuyu konuşuyoduk eşimle:9:ben dedimki ona silikon taktırcam ne dersin falan(bebişlerden sonra accuk yumuşadılar küçüldüler tabi emzirmekten ötürü:25:)oda dediki ben onları seviyorum sen yaptırcaksan kelebeklerini yaptır önce biri küçük biri büyük demesinmi bi güldüm ama,eşim takılır arada kusurlara ama inanki hiçte kusur değil canım eşim nasıl dikkat ettiyse artık orama,ben bile bilmiyorum ne durumdalar:9::9:neyse biraz fazla bi açıklama oldu sanırsam ama ne biliyim tamda sabah işe giderken konuşuldu aramızda eğlencesine burayada yazıyım dedim,hiç canını sıkma herkezde öyle,mesela göğüslerin bri küçük biri büyüktür herkezde normal bişey buu:32::32:

canım ya bugün tamda bu konuyu konuşuyoduk eşimle:9:ben dedimki ona silikon taktırcam ne dersin falan(bebişlerden sonra accuk yumuşadılar küçüldüler tabi emzirmekten ötürü:25:)oda dediki ben onları seviyorum sen yaptırcaksan kelebeklerini yaptır önce biri küçük biri büyük demesinmi bi güldüm ama,eşim takılır arada kusurlara ama inanki hiçte kusur değil canım eşim nasıl dikkat ettiyse artık orama,ben bile bilmiyorum ne durumdalar:9::9:neyse biraz fazla bi açıklama oldu sanırsam ama ne biliyim tamda sabah işe giderken konuşuldu aramızda eğlencesine burayada yazıyım dedim,hiç canını sıkma herkezde öyle,mesela göğüslerin bri küçük biri büyüktür herkezde normal bişey buu:32::32:

Kelebek iyiymiş :) Mesela benim göğüslerimde küçük ama artık kendimi olduğum gibi sevmeye çalışıyorum ufaktan.
sevindim yaa benim eşimde bişey demez inş. ihihi :)

Kelebek iyiymiş :) Mesela benim göğüslerimde küçük ama artık kendimi olduğum gibi sevmeye çalışıyorum ufaktan.
sevindim yaa benim eşimde bişey demez inş. ihihi :)

demez demez hiç takma,tabiki benimki gibi dikkatli birisi olursa söyleyebilir sadecee:9::9:neyse ya ben kelebek lafını çok sevdim bu güne kadar hiçte oraya öyle demek aklıma gelmezmii sağolsun:23::9:neyse,ben bu aralar sadece göğüslerime takıyorum moralim oyüzden bozuk:25:çünkü çocuklardan önce normaldi yani normal boyutta vede sertlerdi ama şimdi puding gibi yumuşak bi haldeler e bide sarkma oldu az e bu beni çok üzüyo eşime karşı tabi :17:oyüzden karar vermeye çalışıyorum,böyle sevdiğini söylüyo ama ben hiç rahat edemiyorum psikolojikman çöküyorum :47:küçük olsun ama sert olsun bari diyorum:47:ama nerdee eşim razı gelirmi :63:

demez demez hiç takma,tabiki benimki gibi dikkatli birisi olursa söyleyebilir sadecee:9::9:neyse ya ben kelebek lafını çok sevdim bu güne kadar hiçte oraya öyle demek aklıma gelmezmii sağolsun:23::9:neyse,ben bu aralar sadece göğüslerime takıyorum moralim oyüzden bozuk:25:çünkü çocuklardan önce normaldi yani normal boyutta vede sertlerdi ama şimdi puding gibi yumuşak bi haldeler e bide sarkma oldu az e bu beni çok üzüyo eşime karşı tabi :17:oyüzden karar vermeye çalışıyorum,böyle sevdiğini söylüyo ama ben hiç rahat edemiyorum psikolojikman çöküyorum :47:küçük olsun ama sert olsun bari diyorum:47:ama nerdee eşim razı gelirmi :63:

Bende sevdim kelebek lafını heheh. Toparlayıcı vs kremler var istersen bir araştır,benim de küçük ama oldukça sert ve görünümü güzel. Tabii evlenince benimde değişebilir orası ayrı ee kadın olmak da zor :)

Son düzenleme:
ayy canim ya:52: bu takilicak konumu yani.tamam burnunda sorun olur estetik olmak istersin.seni cok kötü gösteriyordur belki.ama böyle bir sorun var diyelim ameliyatmi olucaksin?yani ilerde evlendiginde esin bunu farketti ,böyle bisi var diye senden ayrilicakmi?dalga gecicekse varsin gecsin.yani gögsün kücük, vajinan esit degil diye esin seni terkedicekmi.esin o sebebten sorun cikarirsa esinde bir sorun vardir zaten.yani resmini gördüm,yasinida biliyorum.böyle düsünmen sana yakismiyor.yasin cok kücük ya.:50: .daha ergenlikten bile tam cikmamissindir bile.hele gecsin bi kac yil-bi evlen.sonra düsün bunlari:34:

Merhaba kızlar,
Başlık biraz açıkça oldu ama kusura bakmayın.. İnsan rahatça kimseye anlatamadığı için sizlere danışmak istedim.
Benim vajinamın iç dudaklarından biri diğerinden daha büyük ve görüntü itibariyle hiç hoş durmuyor?
Bu sorun sadece bende mi var yoksa iç dudakları büyük olan var mı? ://

Sorun deme bence çünkü sorun değil :)

Back