• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajina ic dudak sarkmasi

mavilikizmavili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
9
1
3
26
Merhaba arkadaslar ben vajinamdan cok rahatsizim o yuzden cok moralim bozuk 16 yasindayim ve 3 sene sonra evlenkcem ve almanyaya gidicem suan nisanliyim ama ne yapicami bilmiyom lutfen bana yardimci olun

acaba erkekler bu kadar sorun ediyorlar mı bunu.yoksa ana mı odaklanıyorlar.kişisel olarak hoşlanmıyor olabilirsin varsın en çirkin yerin orası olsun.çok ta takılırsan karanlık yada loş ışıkta gerdek gecesi olur biter.

Merhaba arkadaslar ben vajinamdan cok rahatsizim o yuzden cok moralim bozuk 16 yasindayim ve 3 sene sonra evlenkcem ve almanyaya gidicem suan nisanliyim ama ne yapicami bilmiyom lutfen bana yardimci olun
Cnm tabi her erkek bunu mesele yapmaz.ben soyleyene kadar benim esim olayin farkinda bile degildi.rahatsizligimi belirtince o ameliyat olmami hic istemedi zor ikna ettim.cunku benim icin sorundu.bikiniden falan belli oluyodu.ben istedigim icin labioplasti oldum 1 hafta olmasina ragmen sonuc mukemmel.simdi neden beklemisim diyorum.ama doktor onemli.sorun yasayan da cok operasyondan sonra.gerci biraz da sans ve bunye isi

internet haberlerinde konu olarak çıkmıştı. fakat çocuk yapılmayacaksa yapılmasında problem yokta o estesiği yaptırıp çocuk doğurmaya kalkınca problem oluyormuş

canım kendi kendine kötü gözüküyor deme öyle psikolojini bozma eminim öyle değildir sağlık açısından bir sorun olmasın da gerisi bir şekilde halledilir.

Kizlar bendede var iç dudakta bu sorun olanlar paylaşabilirlermi deneyimlerini? Nerde oldunuz ameliyat fiyati süresi vs?
Canim se nerde oturuyorsun ben antalyada funda yazici erola labioplasti oldum ve cok memnun kaldim.hastasini tamamen mutlu ediñceye kadar birakmiyor.cok ilgili kendisi.tavsiye ederim

Back
X