Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajina iç dudağında tek taraflı şişlik , kist ;( acil çözüm arıyorum
Bartholin kisti tanısı konulmuştu aylar önce şişlik tam vajina girişinin oradaki iç dudağa geldi sivilce şeklinde kocaman bir şişlik var iç dudak kısmında, böyle bir durum yaşayan var mı acaba ;(
Bartholin kisti tanısı konulmuştu aylar önce şişlik tam vajina girişinin oradaki iç dudağa geldi sivilce şeklinde kocaman bir şişlik var iç dudak kısmında, böyle bir durum yaşayan var mı acaba ;(
Ben sıkıyorum ama yumuşak içi dolu gibi ağrı yapmıyordu ben uğraştığından beri dokununca yapıyor. Nasıl patlayacak onu düşünüyorum. İyice sıksam içindeki kese de patlamaz mı elle nasıl oluyor
Benim de başıma gelmişti gebeyken 4 aydan sonra çıkmıştı.doktorlar tanı bile koymamışlardi. Ağrısı vardi.her yürüyüşümde iyice siserdi iç kısmı çok kötü oluyor gerçekten. Doğumdan sonra geçti.
Yillar önce daha bekarken havuza yüzmeye gittikten sonra bende de olmuştu, ceviz kadar kocaman sismisti, evde kocakarı yöntemi ile birkaç günde kurtulmuştum, özelden yazarsanız açıklarım...
Ben sıkıyorum ama yumuşak içi dolu gibi ağrı yapmıyordu ben uğraştığından beri dokununca yapıyor. Nasıl patlayacak onu düşünüyorum. İyice sıksam içindeki kese de patlamaz mı elle nasıl oluyor