Vajina iç dudağında tek taraflı şişlik , kist ;( acil çözüm arıyorum

yenibiben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
82
11
29
Bartholin kisti tanısı konulmuştu aylar önce şişlik tam vajina girişinin oradaki iç dudağa geldi sivilce şeklinde kocaman bir şişlik var iç dudak kısmında, böyle bir durum yaşayan var mı acaba ;(

Bartholin kistim kendiliğinden patladı doktor kesi atmadı bu sefer ;(
Ben sıkıyorum ama yumuşak içi dolu gibi ağrı yapmıyordu ben uğraştığından beri dokununca yapıyor. Nasıl patlayacak onu düşünüyorum. İyice sıksam içindeki kese de patlamaz mı elle nasıl oluyor

Bartholin kisti tanısı konulmuştu aylar önce şişlik tam vajina girişinin oradaki iç dudağa geldi sivilce şeklinde kocaman bir şişlik var iç dudak kısmında, böyle bir durum yaşayan var mı acaba ;(
Benim de başıma gelmişti gebeyken 4 aydan sonra çıkmıştı.doktorlar tanı bile koymamışlardi. Ağrısı vardi.her yürüyüşümde iyice siserdi iç kısmı çok kötü oluyor gerçekten. Doğumdan sonra geçti.

Yillar önce daha bekarken havuza yüzmeye gittikten sonra bende de olmuştu, ceviz kadar kocaman sismisti, evde kocakarı yöntemi ile birkaç günde kurtulmuştum, özelden yazarsanız açıklarım...

Bu arada bartholin kisti çıkan kişilere sorum var , bu kist çıkmadan önce herhangi birşeyden tiksindiniz mi ?

Ben sıkıyorum ama yumuşak içi dolu gibi ağrı yapmıyordu ben uğraştığından beri dokununca yapıyor. Nasıl patlayacak onu düşünüyorum. İyice sıksam içindeki kese de patlamaz mı elle nasıl oluyor
Benim ki çok şişmişti öyle patladı şu an kistin olduğu yerde nohut tanesi kadar şişlik var

X