Vajina hıçkırık tutar gibi olur mu?

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
Kızlar selam
ilişki esnasında bazende ilişki bitince afedersiniz pat pat diye hava cıkıyo vajinamdan kimseyede soramadım neden oluyor diye.özellikle ilişki bitince ordan cıkan hava öyle bi cıkıyorki azıcıkta olsa acıtıo sanki birileri vajime vuruyo gibi. bide cinsel organım bazen zaman zaman her zaman değil kalp atar gibi atıyor pıt pıt pıt diye sanki hıckırık tutmus gibi onuda anlayamyadım bilenler bilgi verirse sevinirim

canm vajen ilşkide hava aldığı için ses çıkarıyor normal anlayacan:)

Kalp gibi attığı zamanlar bende zaman zaman regl döneminde oluyor, o da normal sanırım..
Diğeri de, herhalde ilişki sırasında giren hava çıkıyordur..
Ay ben de çok güldüm yaa...

Kalp gibi attığı zamanlar bende zaman zaman regl döneminde oluyor, o da normal sanırım..
Diğeri de, herhalde ilişki sırasında giren hava çıkıyordur..
Ay ben de çok güldüm yaa...

kocamda cok güldü ama cok yoruluyorum isteğim azalıo anlamıyor beni dedim senin yüzünden vajim hasta oldu hem hapşırıyo hem hıckırıyo gülmeye basladı şimdi uyudu bende merakımdan sorayım dedim.

kocamda cok güldü ama cok yoruluyorum isteğim azalıo anlamıyor beni dedim senin yüzünden vajim hasta oldu hem hapşırıyo hem hıckırıyo gülmeye basladı şimdi uyudu bende merakımdan sorayım dedim.

Canım ya çok güldüm Allah'ta seni güldürdün emi :84:

ilişki sırasında giren hava çıkıyor normal bi durum merak etme

havadan dolayı o sesin gelmesi normal, ama hıçkırık konusunda emin değilim

hıçkırık durumunu yaşamıyoruz ama diğerini yaşıyorum =) çok normal, ama cidden fena sinir bozucu hee =))

İkisi konusunda da bilgim yok ama başlık dikkatimi çekti akşam akşam çok güldüm sayende :)

Anlatım mükemmel

Hava çıkması normal, hıçkırık durumu orgazmdan sonra oluyorsa o da normal

Vajin hasta değil yani endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…