How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

vajina girşinde septum(perde) sorunu olanlar yardım...

elcinguven84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
32
0
36
Bursa
slm herkese
bende vajinanın girişinde enine septum farkedildi alttan muane olamadıgım zaman anlasıldı.Doktor rahime bakamıyorum o endenle bir an önce ameliyat olman lazım dedi genel anestezi ile uyutulacakmısım benim gibi sorun yasayan arkadas var mı ameliyat olan? ameliyat sonrası ne sıkıntı cektiniz acıkcası korkuyorum zaten cok kansızım ama olmam gerekiyo sanırsam bu ameliyatı çnükü ielrde daha büyük sıkıntı yasatabilirmiş.:sinifsinif:

slm herkese
bende vajinanın girişinde enine septum farkedildi alttan muane olamadıgım zaman anlasıldı.Doktor rahime bakamıyorum o endenle bir an önce ameliyat olman lazım dedi genel anestezi ile uyutulacakmısım benim gibi sorun yasayan arkadas var mı ameliyat olan? ameliyat sonrası ne sıkıntı cektiniz acıkcası korkuyorum zaten cok kansızım ama olmam gerekiyo sanırsam bu ameliyatı çnükü ielrde daha büyük sıkıntı yasatabilirmiş.:sinifsinif:

Uzun zaman olmuş yazalı merak ettim ameliyat oldun mu? Nasıl bir süreç yasadın? Paylaşırsan sevinirim.

Back