Vajina girişinde yırtılma ağrısı

muzluyulaf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
108
38
Kızlar merhaba cinsel ilişki sonrası vajen çevresinde kanama gördüm çok az ama nereden geldiğini anlayamadım bekaretimi de yeni kaybetmedim yani vajinal kanama değil. Bugün ilişkiden sonra vajeni incelediğimde vajinanın hemen girişinde yırtılma tarzı bir şey olmuş ayıramıyorum bile dudakları birkaç kez daha başıma geldi bu olay. Zorlanmıyorum ilişki esnasında çok sert bir ilişki de yaşamıyorum nedenini anlamıyorum. Eşimi de bu konuda daraltmak istemiyorum acaba ilişki esnasında kaslarım mı zorlanıyor böyle bir şey yaşayan var mı?

Evet yaşadım geçen sene. Hiç bi zorlama acı vs olmadı ve kanama oldu sonuç 4 dikiş.. Çok dar olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum Dr birşey demedi çünkü zedelenmiş dedi. Şaka gibi Dr şaşırdı damara denk gelen bi yırtık olmuş. Devlette bi hemşire öldürecek gibi baktı çıkıp özele gittim orda işlem yapıldı acımadı hemen bitti.. Kontrole gittim sonrasında bu kadar.. Bi kontrol ettirin ben 2 gün bekledim çok kanama oldu keşke beklemeseymişim ne gerek varmış o tedirginliğe. Vakit kaybetmeden bi gidin doktora.

X