- 4 Ağustos 2020
- 272
- 101
- 29
-
- Konu Sahibi Benimdunyamm
Molluskum olabilir dr a gitmelisinVajina girisinde ve ic dudak bolgesinde sivilceye benzer kabarciklar var ve ici beyaz kenarlari kizarik cok agri yapiyor yururken bile. Belimde agri basladi ve bacaklarim cok gucsuz.
idrara cikinca yanma oluyor. kasinti ve akinti yok ama batma ve agri cok yogun sizce ne olabilir cevap verirmisiniz arkadaslar
Tesekkur ederimNe olduğu hakkında bi bilgim yok ama bı dr.a görünmelidir enfeksiyon olabilir
Anladm ama genital ucugada benziyo ilk defa boyle bisey yasiyorumMolluskum olabilir dr a gitmelisin
Meehaba sorununuza cozum bulabildiniz mi? BEnde de benzer seyler varVajina girisinde ve ic dudak bolgesinde sivilceye benzer kabarciklar var ve ici beyaz kenarlari kizarik cok agri yapiyor yururken bile. Belimde agri basladi ve bacaklarim cok gucsuz.
idrara cikinca yanma oluyor. kasinti ve akinti yok ama batma ve agri cok yogun sizce ne olabilir cevap verirmisiniz arkadaslar
Canim Genital ucuktan suphelendi doktorum test yaptirdim bisey cikmadi cunku iyilesmek uzereyken gittim teste maalesefMeehaba sorununuza cozum bulabildiniz mi? BEnde de benzer seyler var
Canim Genital ucuktan suphelendi doktorum test yaptirdim bisey cikmadi cunku iyilesmek uzereyken gittim teste maalesef
Hm anldm canim test yaptimiGecmis olsun gectiyse sorun yiktur o hakde bende de ara ara oluyir ama dr bisi bulamadi
Tesekkur ederim bu arada sizede gecmis olsnHm anldm canim test yaptimi
Hm anldm canim test yaptimi
Canim Genital ucuktan suphelendi doktorum test yaptirdim bisey cikmadi cunku iyilesmek uzereyken gittim teste maalesef
Canim ucuk kendi kendine iyilesip arada tekrarlaya biliyormus maalesefuçuk yanda siğil olsa geçmezdi zaten. Muhtemelen önemsiz bir şeydir
Hayir canim dis kisimdaki o anlatmis oldugum belirtilerden sivi alamalari gerekiyordu bende gecmek uzereyken gittim bisey cikmadi o yuzdenNe testi canim smear mi
uçuk yanda siğil olsa geçmezdi zaten. Muhtemelen önemsiz bir şeydir
Merhaba tekrarladı mı genital uçuk muymuş çözüm bulabildiniz miHayir canim dis kisimdaki o anlatmis oldugum belirtilerden sivi alamalari gerekiyordu bende gecmek uzereyken gittim bisey cikmadi o yuzden