Esim aksam alcak cnm sabah yapcam inşallahYerleşme kanaması olabilir yaşadığın
Test varsa bi yap için rahat etsin Can'ım
İnşaallah Can'ım ❣ çok umutlanma Yinede .. İnşaallah hamişsindir ❣Esim aksam alcak cnm sabah yapcam inşallah
inşallah cnm hayırlısıİnşaallah Can'ım ❣ çok umutlanma Yinede .. İnşaallah hamişsindir ❣
Can'ım benim üzülme .. Olur inşaallah en yakın Zaman'daTest yaptım ama negatif
Dayanamadim Test yaptım ama negatif
20 yaşındayım 11 aylık evliyim evlendigimizden beri istiyoruz hic korunmadik cnmCan'ım benim üzülme .. Olur inşaallah en yakın Zaman'da
Ne kadarlık evlisin, ne zamandır istiyorsunuz? Yaşın kaç?
Öyle cnm zaten hep hayırlısı diyoruzHayırlısı olsun.. bozma moralini..
Anladım tatlım20 yaşındayım 11 aylık evliyim evlendigimizden beri istiyoruz hic korunmadik cnm
Yok cnm konyadayim evet gittik pko hastasiyim klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama düştü maalesefAnladım tatlım
Dr a gittiniz mi hiç?
İstanbul'da mısın?
Anladım Can'ım.. Rabbim verir en yakın Zaman'da inşaallah..Yok cnm konyadayim evet gittik pko hastasiyim klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama düştü maalesef
İnşallah cnm hayırlısı senin varmı bebegin sen kaç yasindasinAnladım Can'ım.. Rabbim verir en yakın Zaman'da inşaallah..
Yok tatlım.. 23 yaşındayım/bir yıldır istiyoruz..İnşallah cnm hayırlısı senin varmı bebegin sen kaç yasindasin
Aynen öyle cnm Allah herkese hayirlisini gönlünün istediğini versin inşallahYok tatlım.. 23 yaşındayım/bir yıldır istiyoruz..
Geçen ay dr tedavisine başladık testlerimiz yapıyor işte..yapmadığım kür efsane şifalar vs. Kalmadı.. Nasipten öte köy yokmuş onu anladım..
Amin hayırla inşaallah ❣Aynen öyle cnm Allah herkese hayirlisini gönlünün istediğini versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?