• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajina genisligi

umutlu1sn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
8
2
3
38
İnrernetten arastirmalarima gore vajina derinligi yada uzunlugu 8-10cm arasinda sabitmis..bu penisin tamamini icine alamayacaginin kaniti mi? Bildigime gore tamami da girebiliyor..o zaman yaklasik 10cm den sonraki penis rahme kadar ilerliyo mu.???:s lutfen bilgilendirebilir misiniz..

Gercekten ogrenmek icin soruyorum..neden oyle dediniz

daha önceki konunuzda 5 yıl önce eşinizden ayrıldığınızı, şuanki nişanlınızla vajinismusa benzeyen bir duyguyla ilişkiyi korkarak yaşadığınızı, nişanlınızın beklentisinin daha yüksek olduğunu hatta size bu sebeple surat yaptığını yazmışsınız..

size bu duyguları yaşatan nişanlınızın kendisi.. o sebeple "ayrılın" dedim

daha önceki konunuzda 5 yıl önce eşinizden ayrıldığınızı, şuanki nişanlınızla vajinismusa benzeyen bir duyguyla ilişkiyi korkarak yaşadığınızı, nişanlınızın beklentisinin daha yüksek olduğunu hatta size bu sebeple surat yaptığını yazmışsınız..

size bu duyguları yaşatan nişanlınızın kendisi.. o sebeple "ayrılın" dedim
Tesekkur ederim sıkıntının onun yaklasimindan kaynaklandigini dusunuyorum bende soyledim onada..ikimizinde ikinci evliligi oldugu icin tereddutler kaygilar oluyor..onunda sıkıntısı evliliginde istedigi sekilde bi cinsel iliski..hayirlisi konusucaz ama ben herseyi arastirip daha iyi sekilde bilmek istiyorum

bu sorunun cevabı insanı hangi konuda aydınlatır anlayamadım.
sorunun cevabını bilmiyorum ama, hepsini içine alsa nee almasa ne, rahme kadar gitse neee gitmese nee:KK51:

Back