vajina fitili için yardım

olimpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
122
2
68
Eskişehir
kızlar doktor akıntı ve iltihap yüzünden vajinaya uygulanacak fitil verdi fakat o kadar geriliyorum ki bir türlü uygulayamadım ne kadar derine itmeliyim onu da bilmiyorum yardım edin lütfen :(

itebildiğin kadar derine itmeye çalış zaten derine yerleştirmezsen pıt diye çıkıveriyor:9:ayrıca korkulacak bişey yokmuş kendini kasmana gerek yok.ben fitil kullanamam demiştim ama sandığımdan kolay oldu.bi cesaret itiver olsun gitsin canın yanmıyor bişey olmuyor.zaten yeterince derine yerleştiremediysen hissediyorsun bu yüzden işaret parmağınla itebildiğin kadar itmeye çalış.geçmiş olsun:16:

itebildiğin kadar derine itmeye çalış zaten derine yerleştirmezsen pıt diye çıkıveriyor:9:ayrıca korkulacak bişey yokmuş kendini kasmana gerek yok.ben fitil kullanamam demiştim ama sandığımdan kolay oldu.bi cesaret itiver olsun gitsin canın yanmıyor bişey olmuyor.zaten yeterince derine yerleştiremediysen hissediyorsun bu yüzden işaret parmağınla itebildiğin kadar itmeye çalış.geçmiş olsun:16:

tamam canım teşekkür ederim bu akşam deneyeceğim insan geriliyor işte ister istemez :)

konuyu hortlatayım. ya bunu bende yapamadım, akıntım var. doktor fitil verdi, yerleştiremedim sabah kalktım haliyle erimemiş. çok kastım, şimdi krem kullanacağım canesten :(

konuyu hortlatayım. ya bunu bende yapamadım, akıntım var. doktor fitil verdi, yerleştiremedim sabah kalktım haliyle erimemiş. çok kastım, şimdi krem kullanacağım canesten :KK43:
Bir vajinismus hastası olarak parmak sokuyoruz o da girer heralde :)

Back