• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina estetiği

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Vajinanın iç dudaklarından birinin büyük ve sarkık olması diğerinin daha küçük olması normal midir?Sağlık problemi midir?
yada iç dudaklarının belirli bir boyutu var mıdır?

xbaharr teşekkür ederim açıklaman için bu başlığı açmada çok tereddütlerim oldu ve sıkılarak açtım umarım sağlık problemi değildir dediğin gibi...

bendE ayni sorunu yAsiyorum benimde ic dudaklardan biri birine göre uzun ve sarkik bu ileride sorun yaratirmi bilmiyorum ama ben bu yüzden evlilikden korkuyorum cekiniyoruMMM lutfen bile birisi cevap yazsin:(:(

genelde bu tür şeyler ameliyat ediliyor ama sağlık sorunu olurmu bilmiyorum yalnız çekinmeniz konusunda size katılıyorum çünkü nedense erkeklere mükammel birşey açmak istiyoruz ama inanın bende klitorisim büyük olduğu için 2 büklüm olmuştum ama eşim hiç takılmadı 2 yıllık evliyim bazen ben diyorum eşime ya benim klitorisim niye böyle diye ya saçmalama birçok insanda vardır sanada banada zararı yok allah böyle yaratmış herkesin herşeyi aynı olcak değil ayrıca ben oraya değil başka yere takılıyorum der o yüzden kızlar çok takmayın kafaya inanın iç dudakları sarkık çok insan var hee yinede bi doktora danışın eğer sağlık değil ama görsel açıdan ameliyat falan derse aynen devam edin ama sağlık için şart derse o zaman yaptırırsınız birşeyler.

daha önce bir topictede yazdım estetisyen olan bir yakınıma burada okuduğum için sormuştum...bunun sağlık problemi olmadığını gayet normal olduğunu söyledi...ayrıca vajina dışı estetiği belli bir zamandan sonra his kaybına yol açabiliyormuş...umarım bilgi faydalı olmuştur...kafanıza takmayın böyle şeyleri sağlıklı olduktan sonra gerisi sorun değil...opuyorumnanaktan

tsk eDerim cevapdan dolayi böle yazilar gercekden rahatlatiyor bizlEri saol canim ins dedigin gibi olur benimde evlencem kisi sorun etmez

tsk eDerim cevapdan dolayi böle yazilar gercekden rahatlatiyor bizlEri saol canim ins dedigin gibi olur benimde evlencem kisi sorun etmez

zaten bana söylediği şeylerden biride 'erkekler bunu sorun etmez hatta hiç birşey düşünmezler bununla ilgili ama bayanlar bunu çok takıyor'demişti...kimse kusursuz değil ve bence bunları problem etmeyin kendinize....dedim ya mutlu olun sağlıklı olun yeter:1hug:

daha önce bir topictede yazdım estetisyen olan bir yakınıma burada okuduğum için sormuştum...bunun sağlık problemi olmadığını gayet normal olduğunu söyledi...ayrıca vajina dışı estetiği belli bir zamandan sonra his kaybına yol açabiliyormuş...umarım bilgi faydalı olmuştur...kafanıza takmayın böyle şeyleri sağlıklı olduktan sonra gerisi sorun değil...opuyorumnanaktan
his kaybı derken?

kesinlikle hayır yoktur öyle boyutu felan anatomin ne ise odur yaradılıstan gelen birşeydir bu fakat begenmiyorsanız takıyorsanızda estetği mümkündür.iyi günler

Canım bu doğuştan gelen bir yapı,kesinlikle ve kesinlikle bir zararı yok hatta bir dr arkadaşım bu tür cinsel organa sahip kadınların daha çok haz aldığını söylemişti.:))))

Back