- 1 Temmuz 2020
- 90
- 43
- 32
-
- Konu Sahibi dogrulukperisi
1 gün sadece ama hiç zorluğu yok çok şükürMerhaba, nerde oldunuz operasyonu? Operasyon, hastanede yatış süresi ne kadar sürüyor?
Arkadaşlar herkese merhaba, aslında çok fazla kadının rahatsız olduğu bir konudan ben de muzdaribim; pubis.
Pubis denilen yer, bikini ya da dar bir kıyafet giydiğimizde önümüzde çıkan şişlik. Bu kısımdan çocukluğumdan beridir mutsuzum, artık buna bir çare bulmaya ve rahatlamaya karar verdim.
Pubis estetiğim için doktor aramaya başladım ve doktoruma karar verdiğim an hiç zaman kaybetmeden bu şişliğimden yağımı aldırarak kurtulmak istiyorum. Daha önce yaptıran veya yaptırmak isteyenler bu başlık altına toplanabilirler. Herkese mutlu günler di
Beni aydınlatabilirmisiniz acaba bende bu operasyonu yaptırcam yardımcı olursanız çok sevinirimArkadaşlar herkese merhaba, aslında çok fazla kadının rahatsız olduğu bir konudan ben de muzdaribim; pubis.
Pubis denilen yer, bikini ya da dar bir kıyafet giydiğimizde önümüzde çıkan şişlik. Bu kısımdan çocukluğumdan beridir mutsuzum, artık buna bir çare bulmaya ve rahatlamaya karar verdim.
Pubis estetiğim için doktor aramaya başladım ve doktoruma karar verdiğim an hiç zaman kaybetmeden bu şişliğimden yağımı aldırarak kurtulmak istiyorum. Daha önce yaptıran veya yaptırmak isteyenler bu başlık altına toplanabilirler. Herkese mutlu günler dilerim.
Ödem ve sertlik var, hala geçmedi. Derim sanki kemiğime yapışmış gibi asla ele gelmiyor, şişlik de var ama zamanla geçeceğine inanıyorum.Dırumuz nasıl gidiyor? Ödem, sertlik?