Vajina estetiği oldum,danışıp sorabilirsiniz?Mükemmel hissediyorum

Lizan

Benim kalabalığım içimde
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
645
811
Hemcinslerim,neden doğumdu ,düşüktü,kürtajdı bedelini en güzel bizi temsil eden vücut organımızla ödeyelim ki?Telafisini yapmalıyız bence?İki normal doğum, iki düşük derken derken haliyle kötü görünen bir vajinam oldu.Üstüne 13senelik evliliğim eşimin bekar bir kızla sevgili olmasıyla yıkıldı.EeeAma ben o doğumlar hamilelik dikişler vs bedelleri neden ödemiştim ki?Travmalarım bitmezken bir cesaret başa dönmek istedim.Çok araştırdım ve doktorumu buldum.Mucize gibi hayatıma dokundu,vajina daraltma ve dış dudak estetiği oldum bir hafta önce,Şuan harikayım iyileşme dönemimi rahat geçiriyorum.Bu arada eli çok hafif sempatik doktorumun.Korkmayın istiyorsanız herşeyi başarabilirsiniz👏🥰💖🎉🎉🎉

Son düzenleme:
Hemcinslerim,neden doğumdu ,düşüktü,kürtajdı bedelini en güzel bizi temsil eden vücut organımızla ödeyelim ki?Telafisini yapmalıyız bence?İki normal doğum, iki düşük derken derken haliyle kötü görünen bir vajinam oldu.Üstüne 13senelik evliliğim eşimin bekar bir kızla sevgili olmasıyla yıkıldı.EeeAma ben o doğumlar hamilelik dikişler vs bedelleri neden ödemiştim ki?Travmalarım bitmezken bir cesaret başa dönmek istedim.Çok araştırdım ve Op dr Burcu Akdağ Özkök doktorumu buldum.Mucize gibi hayatıma dokundu,vajina daraltma ve dış dudak estetiği oldum bir hafta önce,Şuan harikayım iyileşme dönemimi rahat geçiriyorum.Bu arada eli çok hafif sempatik doktorumun.Korkmayın istiyorsanız herşeyi başarabilirsiniz👏🥰💖🎉🎉🎉
👍👍👍👍

Öncelikle çok geçmiş olsun, size mükemmel bir ikinci bahar diliyorum 😋 Doktorunuz nerede acaba, hangi hastanede oldunuz ameliyatı? Ve ne kadar ücreti bilgi verebilir misiniz 🙏🏼

Çok sağolun güzel dileğiniz için🥰Doktorum İstanbul Suadiye de Hera klinik 👍Benim ameliyatım Özel Göztepe hastanesinde olmuştu.vajina daraltma,dış dudak estetiği ,doğum dikişleri ve dolgu vardı sonrasında.fiyatlar değişiklik gösterebilir,hiçbişey aynı durduğu yerde kalmuyorki.Yanlış bilgi vermek istemem.40 bin ödemiştim ben👍😁

Hemcinslerim,neden doğumdu ,düşüktü,kürtajdı bedelini en güzel bizi temsil eden vücut organımızla ödeyelim ki?Telafisini yapmalıyız bence?İki normal doğum, iki düşük derken derken haliyle kötü görünen bir vajinam oldu.Üstüne 13senelik evliliğim eşimin bekar bir kızla sevgili olmasıyla yıkıldı.EeeAma ben o doğumlar hamilelik dikişler vs bedelleri neden ödemiştim ki?Travmalarım bitmezken bir cesaret başa dönmek istedim.Çok araştırdım ve Op dr Burcu Akdağ Özkök doktorumu buldum.Mucize gibi hayatıma dokundu,vajina daraltma ve dış dudak estetiği oldum bir hafta önce,Şuan harikayım iyileşme dönemimi rahat geçiriyorum.Bu arada eli çok hafif sempatik doktorumun.Korkmayın istiyorsanız herşeyi başarabilirsiniz👏🥰💖🎉🎉🎉
gerçekten güzel reklam olmuş tebrik ederim başarılı. ancak biraz daha doğal göstermeniz akışı daha inandırıcı sağlayabilirdi.

gerçekten güzel reklam olmuş tebrik ederim başarılı. ancak biraz daha doğal göstermeniz akışı daha inandırıcı sağlayabilirdi.
O kadar
Yani bu ameliyatı olmaya ve mutlu hissetmeye hiç hakkım yok yani😇Nerde kadın desteği bu yazdıklarınızda göremedim,en azından geçmiş olsun diyebilirdiniz.Neyse olan olur doktorun önemi yokki,ben ameliyat sevincimi paylaşmak istemiştim,gerek yokmuş hiç .Sayenizde öğrenmiş oldum👏👏👍

Mesajı silme şansım olmadığı için düzenleme yapayım sizin için 👍İki doğum yaptım ikiside normal olduğundan tahmin edersiniz sizde hemcinsim olarak şekli bozuldu dikişler vs derken.Bu reklam 1oluyor,Eşimin beni aldatıp başkasını tercih etmesi tam bir yıkımdı bizim için,bu reklam 2 oluyor,Ablamın sayesinde peşpeşe ikimizde bu ameliyatları yaptırdık bu reklam 3.Doktor ismi yazmam çok rahat ve güleryüzüyle bize moral verdiğindendi,burda isim belirtmemi sanırım reklam algıladınız eleştirdiniz,yazmasamda olabilirmiş isim bu reklam4,çok mutluyum yeniden doğdum sanki hiçbişeye değişmem bu sevincimi,buda son reklam 5olsun😇🥰Herkese mutluluk ve huzur diliyorum gerçekten🤗🙂👏👏💐💐💐💐

İnsanın mutluşugunu paylasması kadardoğal ve güzel bir şey yok çok geçmiş olsun. Bu ameliyatı isteyen herkes olur umarım cidden insanın üzerinden bir yük kalkıyor🙏🏻🎊

İnsanın mutluşugunu paylasması kadardoğal ve güzel bir şey yok çok geçmiş olsun. Bu ameliyatı isteyen herkes olur umarım cidden insanın üzerinden bir yük kalkıyor🙏🏻🎊
Çok çok teşekkür ederim,dilerim hep iyilere denk gelirsiniz🥰🤲🤗😇

Mesajı silme şansım olmadığı için düzenleme yapayım sizin için 👍İki doğum yaptım ikiside normal olduğundan tahmin edersiniz sizde hemcinsim olarak şekli bozuldu dikişler vs derken.Bu reklam 1oluyor,Eşimin beni aldatıp başkasını tercih etmesi tam bir yıkımdı bizim için,bu reklam 2 oluyor,Ablamın sayesinde peşpeşe ikimizde bu ameliyatları yaptırdık bu reklam 3.Doktor ismi yazmam çok rahat ve güleryüzüyle bize moral verdiğindendi,burda isim belirtmemi sanırım reklam algıladınız eleştirdiniz,yazmasamda olabilirmiş isim bu reklam4,çok mutluyum yeniden doğdum sanki hiçbişeye değişmem bu sevincimi,buda son reklam 5olsun😇🥰Herkese mutluluk ve huzur diliyorum gerçekten🤗🙂👏👏💐💐💐💐
hahah enerjiniz güzelmiş teşekkür ederim

eşinizle berabermisisniz . ayrıldınızmı . idrar kaçırma varmıydı peki

eşinizle berabermisisniz . ayrıldınızmı . idrar kaçırma varmıydı peki
Ayrıydım boşanmıştım,rahim düşüklüğü de vardı önceden,dışardayken fazla içecek tüketmemeye gayret ediyordum sıkıntı yaşamamak için.bir keresinde zor yetişmiştim eve, kaçırmamak için.şuan çok şükür iyileşme dönemim yaklaşıyor günden güne🥰🙂bu arada devlet hastanesindeki jinekolog dr kegel egzersizini tavsiye etmişti unutmadan yazayım😉👍

İnsanlar olduğunu ameliyatları bile korkarak söylüyor, herseye reklam diyorsunuz kaldı ki diyelim ki reklam araştırın iyisiyle kötüsüyle araştırın kafanıza yatmaz ise zaten gitmeyin. Zaten burada ismini öğrendiniz her doktora koşa kola gidip ameliyat olmuyorsunuzdur inşallah. :)

İnsanlar olduğunu ameliyatları bile korkarak söylüyor, herseye reklam diyorsunuz kaldı ki diyelim ki reklam araştırın iyisiyle kötüsüyle araştırın kafanıza yatmaz ise zaten gitmeyin. Zaten burada ismini öğrendiniz her doktora koşa kola gidip ameliyat olmuyorsunuzdur inşallah. :)
Ne kadar önyargılı ve artniyetli mesajlar yazıyorlar şaşırıyorum,çok sağolun anlayışınız için gerçekten 🙂👏👏aynen dediğiniz gibi,mesajı yazdığıma yazacağıma pişman ettiler.Nwrden isim yazdım yazmaz olaydım.ünlü değilimki insanlar herşeyimi örnek alacak vs😕😔

X