Vajina Enfeksiyonu..!! ilk evlilikten bu yana ?

xiexie

Bin Şükür Rabbime..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
1.779
2.711
133
Merabalar. 7 aylık evliyim..evlendiğim ilk aylardan bu yana vajina enfeksiyonundan kurtulamadım ve bu yüzdendir ki korunmadığım halde çocuğum olmuyor her ay düzenli adet oluyorum çok şükür ama adet sonrası sarı renkli akıntım oluyor ve bir ay böyle başka bir ay hiç akıntı olmuyor. benim gibi bu gibi şeyleri yaşayanlar oldu mu ?

Benm de öyle bi problem vardı ilk evlendiğimde bazen geliyor bazen gelmiyordu doğumdan sonra bitti ama çom güvendiğim doktoruma gittim kontrol etti vr fitil + ilaç verdi ama bunun yanı sıra eşime de verdi ilaç korunuyo bile olsanız tekrar mikrop kapma olasılığınız var dedi

ya ben çinde yaşıyorum. burda bi kere doktora gittim eşimle beraber . alttan muayne edip eşimle bana da ilaç verdi ilişkiyi 2 ay yasaklaadı . bizde doktora uyduk ilşki yaşamadık , ilaçları bitirdik. ama ilaç bitince doktora tekrar gitmedim ben . alttan muayne ederken çok canımı yakmıştı çünkü . tekrar gitmekten korktum. ama bu akıntılar tekrar olunca çok tedirginim . e bi de çocuk olmayınca daha bi tedirginim ..

Ya benm arkadaşımın ciddi akıntı problemi vardı ve hamile kaldı. Ve senin bileceğin iş ama çocuk için erken değil mi

Ya benm arkadaşımın ciddi akıntı problemi vardı ve hamile kaldı. Ve senin bileceğin iş ama çocuk için erken değil mi

eşim ve ben çocukları çok seviyoruz. 'çocukları çok sevenin çocuğu olmuyor ' şeklinde korkutucu bu cümle bizi çok etkiliedi. en çok da beni. çocuğum olmaz diye korktum erkenden olsun istedim. ama korktuğum başıma geldi sanırım

Öyle bi söylenti var evet ama cidden daha erken elbet olur sıkma canını

böyle gittikçe kadın hastalıklarım başlayacakmış, hiç cocuğum olmayacakmış gibi geliyor aslında sarı akıntı oluyor bol akıntım oluyr ama ağrım hiç olmuyor . bu iyi mi kötü mü bilemiyorum . 5 ay önce türkiyed eiken rahmime ultrasonla doktr bakmıştı temiz demişti. buraya gelince vajina enfeksiyonu olmak benm psikolojimi bozdu. hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor. takıntı oldu bende sanırım. her ay test yapıyorum, ilaç falan içmiyorm çocuk olr da düşer diye, grip oldum 3 gün ilaç içmedim ağrı çektm. sırf çocuk vardr diye. korunmamak da kötü bişey galiba . bilemiyorum ki ne yapsam

Bence rahat ol ama inan bana daha erken çocuk sevebilirsin allah nasip de eder inş ama çocuk hayatında çok şeyi değiştiriyo

Bence rahat ol ama inan bana daha erken çocuk sevebilirsin allah nasip de eder inş ama çocuk hayatında çok şeyi değiştiriyo

canım yeni evli olmama rağmen hayatım çok durgun. çocuk gelsede ev neşelense . ben çocuk bakıcılığı yaptım daha önce, zorluklarını biliyorum. açık konuşmuş olcam ama cinselliğe çok düşkün değilim yeni evli sayılırız ama haftada 1 oluyor bazen iki haftada bir oluyr bazen ayda bir yani. belkide bu düzensizlk çocuğa engeldir bilemiyorm.belkide dediğin gibi erkendir, ALLAHım henüz yazmamıştır. hayırlısı olsun diyelim.. :)

Ne alaka ya? Cocugu cok sevenlerin cocugu olmazmis ne demek?
İlk once boyle seylere inanmamaya baslayin..
Benim de kronik mantar var. Enfeksiyon var. 2 yildir sebepsiz olmuyor.
Daha 7 ay olmus. İlk 1 yil dolmadan kontrol bile etmiyorlar. Ki 2 ay iliski yasamamissiniz. Toplam 5 ayda bu ne dert? Bu ne sıkıntı?
Abartmayyin.
Akisina birakin ve dua edin. Hayirlisini isteyin..

umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğiniz olur..
hep dua ediyorum ama akışına bırakmayı beceremiyorum sanırım.. eşimin ailesinin baskısı da var tabi. daha ilk aydan çocuk istediler benden . oysa ben evliliğin ilk gününe kadar çocuk istemeyen biriydim. bunu nişanlı iken eşime belirtmiştim. sanırım özellkle kayınvalidemin psikolojik etkisiyle bu dereceye kadar geldim

Benim kaynanam da cok baski yapiyor. Ama takmiyorum. Sonucta benim elimde olan bir sey yok. Allah ne zaman dilerse. Kaynananiz da mi Çin'de? Eger Turkiyedeyse bosverin zaten. Uzaksiniz duymazsiniz bile.. Evliligin tadini cikarin. Gezin tozun..

Benim kaynanam da cok baski yapiyor. Ama takmiyorum. Sonucta benim elimde olan bir sey yok. Allah ne zaman dilerse. Kaynananiz da mi Çin'de? Eger Turkiyedeyse bosverin zaten. Uzaksiniz duymazsiniz bile.. Evliligin tadini cikarin. Gezin tozun..

yok sadece eşimle ben çinde yaşıyoruz. ama kaynanam hergün sabah uyandığında beni görüntülü arar. çok sever beni ama çocuğu da herzaman ister malesef. kendi ailem bi kere bile soramaz böle şeyleri özellkle annem çok utanır. ama sonuçta kayınvalide işte ne zman bebek sevcez diyip duruyor. binbir türlü bahane uyduruyorum her seferinde. ama yapacağını yaptı benm aklıma girdi. 'sakın korunma, korunursan çocuğun olmaz' diyerek korkuttu beni . falan filan klasik şeyler aslında :) ama işte , endişeleniyorum. kayınvalidem işini biliyor :)

Bosuna endiseleniyorsun. Ve cok gereksiz bir endise bu.. Zamani var. Sen baski yaptikca benim cocugum olmaz de..

Bosuna endiseleniyorsun. Ve cok gereksiz bir endise bu.. Zamani var. Sen baski yaptikca benim cocugum olmaz de..
ay diyorum herşeyi diyorm zaten de , korunmadığım için her ay da endişeli oluyorm. bakalm hayırlısı ya artık eşimle konuşup korunurum herlde her ay endişelenmemek için. hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Enfeksiyon dan korunmanin basit yolları var en önemlisi camasirlarinizi mutlaka utuleyin hergün çamaşır değiştirin temiz ve kuru tutun malum bölgeyi sıkı paltolon giyinmeyin bende yıllarca yaşadım çok iyi biliyorum ama küçük detaylarla çok şükür geçti gitti cocuk için acele etmeyin daha cık erken gibi geldi bana allah gonlunuze göre versin inşallah.

çamaşırları bekarlıktan beri ütülerim zatn o annemden kalan bi alışkanlık ama pantolon giyiyorm malesef artk giymemem gerekcek sanrm.. teşekkür ederim :) güzel duan için de çok sağol amin inşallah..

Enfeksiyona vajina temizliğinde suyun içine biraz elma sirkesi damlatarak yıkanmasının çok faydalı olduğunu söyledi bir arkadasım o şekilde kurtulmuş ama ne derece uygun bilemiyorum araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…