• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina duvarindaki pul pul kabuklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi azl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
94
5
36
Bursa
Kizlar vajinamin duvarinda pul pul bole kabul yaralar var zaten mantarim suan :( niye boyle oluyo baska bisi mi var lutfen biri bisi solesin

ay canım bende herşeyine yorum yapıyorum ama kuruduğu için olmuştur. sakin ol. ilaçlar yapmıştır. eğer geçmesse gidersin doktora. yara dediğin irinli mi yoksa kanamalı filanmı.

ay canım bende herşeyine yorum yapıyorum ama kuruduğu için olmuştur. sakin ol. ilaçlar yapmıştır. eğer geçmesse gidersin doktora. yara dediğin irinli mi yoksa kanamalı filanmı.

Canim bole kabuk kabuk :( tahris olmus belli kanama fln yok cok sukur ama cok fazla canim yaniyo aglicam yani utanmasam :( cok kotuyum

canım bende de sık sık oluyo o kuruluktan oluyor mantar bende de vardı işte dr gittim krem feln verdi geçti gibi umarım tekrar etmez :5: saf vazelin al sür ama beyaz renlki olanında azıcık sür hemen nemleniyo o kabuklu sey iyiyleşiyor Allah şifa versin canım

Back