Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay canım bende herşeyine yorum yapıyorum ama kuruduğu için olmuştur. sakin ol. ilaçlar yapmıştır. eğer geçmesse gidersin doktora. yara dediğin irinli mi yoksa kanamalı filanmı.
ay canım bende herşeyine yorum yapıyorum ama kuruduğu için olmuştur. sakin ol. ilaçlar yapmıştır. eğer geçmesse gidersin doktora. yara dediğin irinli mi yoksa kanamalı filanmı.
canım bende de sık sık oluyo o kuruluktan oluyor mantar bende de vardı işte dr gittim krem feln verdi geçti gibi umarım tekrar etmez saf vazelin al sür ama beyaz renlki olanında azıcık sür hemen nemleniyo o kabuklu sey iyiyleşiyor Allah şifa versin canım