Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yardım lütfenn.nasıl söylesem bilemiyorum ama bnm vajina sol dış dudağın aşağısında mercimek büyüklüğünde kırmızı bi şişlik var ama ucu yok yani sivilce gibi değil uçsuz kırmızı bişe ve dokununca ağrı yapıyoo( çok mutsuzum bu ne olabilirki??yardım edin lütfenn
kızlar yardım lütfenn.nasıl söylesem bilemiyorum ama bnm vajina sol dış dudağın aşağısında mercimek büyüklüğünde kırmızı bi şişlik var ama ucu yok yani sivilce gibi değil uçsuz kırmızı bişe ve dokununca ağrı yapıyoo( çok mutsuzum bu ne olabilirki??yardım edin lütfenn
Canım çok korkmuşsun Allah Korusun sanki çok kötü bişeymiş gibi kıldönmesi, kıl kökü iltihaplanması falan olabilir, ama mutlaka bi doktora git bende çıkmıştı bir kaç yıl oldu ama içinde iltihap vardı kıl kötü iltihaplanmış.
Canım çok korkmuşsun Allah Korusun sanki çok kötü bişeymiş gibi kıldönmesi, kıl kökü iltihaplanması falan olabilir, ama mutlaka bi doktora git bende çıkmıştı bir kaç yıl oldu ama içinde iltihap vardı kıl kötü iltihaplanmış.
ama cnm korktum gerçekten..araştırdım netten bisürü kötü şeyler çıktı( ayrıca kıl kökü illtihihaplanması olduğunu sanmıyorum yenilerde ağda yapmadım zaten ağda değil jilet kullanıyorum ama onada baya oldu yapalı bilmiyorum yaaa nasıl geçer peki acıyo iç çamaşırıma değince(
ama cnm korktum gerçekten..araştırdım netten bisürü kötü şeyler çıktı( ayrıca kıl kökü illtihihaplanması olduğunu sanmıyorum yenilerde ağda yapmadım zaten ağda değil jilet kullanıyorum ama onada baya oldu yapalı bilmiyorum yaaa nasıl geçer peki acıyo iç çamaşırıma değince(
korkma canım nette araştırdığımız ne kötü çıkmıyorki inanma hemen, canım doktora mutlaka git en kısa zamanda ama nette yazanlara inanma ona kalsa ooooo..
teşekkür ederimm doktor hanım..umarım enfeksiyondur başka bişi olmasında..ya nette genital uçuk genital siğil falan diyo korktum yaa yaa öyle bişeyse naparım ben?dış dudakta aşağıda biyerde ucu olmyan kırmızı bi kabarcık dokununca ğrı yapıyo acaba çıban diyoruz ya öyle bişemi?günlk ped kullanıyorum havasızlıktan çıkmış olabilirmi??allahım inş.cidii bi sorun değildir.doktora gitmektende korkuyorum yeni evli sayılırım acaba ilişkiyle alakalı bişeymi???