Dukdaklar degil kizlar tam adi vajina diliymis ne oldugu hakkinda fikri olanlar yazabilir mi
vajinanın beş duyu organıvajina dili ne yahu iç dudaklar olmasın o
senın vajına dılı dedgın yer sanırım uretranın baglı oldugu ucgen yapı baska bır yer var mı oyle dıle benzeyen
Anladım galiba.Dukdaklar degil kizlar tam adi vajina diliymis ne oldugu hakkinda fikri olanlar yazabilir mi
Anladım galiba.
Bazı vajinanın yapısı iç dudaklar fil kulağı gibi aşşağı doğru sarkık olurmuş. Dile benzetmişlerdir onu. Caps verirdim ama olmaz şimdi.
Napıcaksın ki o dili sen?Klitoriside ic dudagida iyi biliyorum bnm dedigim vajina dili boyle birsey var biliyorsaniz nasil oldugunu ve neden oldugunu yazin lutfen bu dil vajinanin icinde oluyormus sanirim
Klitoriside ic dudagida iyi biliyorum bnm dedigim vajina dili boyle birsey var biliyorsaniz nasil oldugunu ve neden oldugunu yazin lutfen bu dil vajinanin icinde oluyormus sanirim
Klitoriside ic dudagida iyi biliyorum bnm dedigim vajina dili boyle birsey var biliyorsaniz nasil oldugunu ve neden oldugunu yazin lutfen bu dil vajinanin icinde oluyormus sanirim
vajinanın içinden bahsediyortsan vajina içinde g noktası var onu mu diyorsun ki:44:
Degil sanirim cunku g noiktasi herkeste var ama vajina dili herkeste yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?