Klitoris olmasın? Vajina deliğini kapatan bir et olsa regl olamazdınız. Fizyolojik normal bir yapıdır. Ayrıca vajina deliğinize neden bakıyorsunuz bir rahatsızlığınız mı var o bölge ile ilgili?merhaba ben bakireyim ama vajina deliğime baktığımda ıkınca görünen et parçası gibi bir şey var hemen hemen kapatan nedir
Klitoris olmasın? Vajina deliğini kapatan bir et olsa regl olamazdınız. Fizyolojik normal bir yapıdır. Ayrıca vajina deliğinize neden bakıyorsunuz bir rahatsızlığınız mı var o bölge i
ben sürtünme yoluyla ilişki yaşarken oraya birden girmeye çalıştı ve ben kendimi geri çektim o an bişey yoktu ama bir saat sonra bir damla kan geldi kızlık bozulmuş mıdır diye sonra bende takıntı oldu hep bakıyorum ve o eti görüyorumKlitoris olmasın? Vajina deliğini kapatan bir et olsa regl olamazdınız. Fizyolojik normal bir yapıdır. Ayrıca vajina deliğinize neden bakıyorsunuz bir rahatsızlığınız mı var o bölge ile ilgili?
Daha önce de yazdım. Bozulmuşsa da bir şey olmaz. Sağlık açısından bir etkisi yok zaten.ben sürtünme yoluyla ilişki yaşarken oraya birden girmeye çalıştı ve ben kendimi geri çektim o an bişey yoktu ama bir saat sonra bir damla kan geldi kızlık bozulmuş mıdır diye sonra bende takıntı oldu hep bakıyorum ve o eti görüyorum
Boşa kontrol etmeyin kızlık zarının bozulup bozulmadığını siz farkedemezsiniz. Çok önemliyse bir doktora görünün.ben sürtünme yoluyla ilişki yaşarken oraya birden girmeye çalıştı ve ben kendimi geri çektim o an bişey yoktu ama bir saat sonra bir damla kan geldi kızlık bozulmuş mıdır diye sonra bende takıntı oldu hep bakıyorum ve o eti görüyorum
Boşa kontrol etmeyin kızlık zarının bozulup bozulmadığını siz farkedemezsiniz. Çok önemliyse bir doktora görünün.
Bir şey olmamıştır korkmayınbenn köyde yaşıyorum ve gitme imkanım şuan yok o yüzden kendi kendime anlamaya kafayı yicem
Dış dudak. Çizgi gibi vajinası olanlar bilmez bunları.telaş yapma.merhaba ben bakireyim ama vajina deliğime baktığımda ıkınca görünen et parçası gibi bir şey var hemen hemen kapatan nedir