Vajina deliğinde batma ?

Asyaarma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
70
12
3
25
Kızlar geçen hafta erkek arkadaşımla birlikte oldum ondan iki gün sonra da idrarımda kanama akıntı böyle sarımsı ve sık idrara çıkma durumu oldu.Hani sürekli tuvalet ihtiyacı.Kuzenim de idrar yolu enfekaiyonudur diye hap yazdı dün.Ama şu var vajina deliğimde sürekli batma var.Zonkluyor ve sanki bir şey batıyor gibi rahatsız edici bir şekilde.Sizde de oluyor mu nedeni nedir sizce yani bir şey girip çıkıyor gibi çok rahatsızım.İnternette de hep ciddi hastalık vs. Diuor.Yardımcı olur musunız nedeni ne sizce ve siz de yaşadınız mı?

Vajinada batma ve idrarda yanma gibi şikayetler enfeksiyon belirtisi.uygun antibiyotik ve fitiller ile normale döner.Bende de olmuştu.çok doktora gittim ilkinde bişey yok diyip sürüm sürüm sürünüyosun.Batıyo diyosun.adam elini sokup bi de batikonla sıvıyo.aman diyim. Git bi özele güzelce şikayetini anlat hemen tedavine başla.Geçmiş olsun.

Kızlar geçen hafta erkek arkadaşımla birlikte oldum ondan iki gün sonra da idrarımda kanama akıntı böyle sarımsı ve sık idrara çıkma durumu oldu.Hani sürekli tuvalet ihtiyacı.Kuzenim de idrar yolu enfekaiyonudur diye hap yazdı dün.Ama şu var vajina deliğimde sürekli batma var.Zonkluyor ve sanki bir şey batıyor gibi rahatsız edici bir şekilde.Sizde de oluyor mu nedeni nedir sizce yani bir şey girip çıkıyor gibi çok rahatsızım.İnternette de hep ciddi hastalık vs. Diuor.Yardımcı olur musunız nedeni ne sizce ve siz de yaşadınız mı?
Kadın hastalıkları uzmanına bir görünüm hiç bir sorun olmayabilir , enfeksiyon olabilir,mantar olabilir ve malum cinsel yolla bulaşan türlü mikrop virüs vs var böyle muayene olmadan ne söylense havada kalır sakın kucumsemeyin

Back