ben 1 seneye yakın ilişkiye giremedim ya sen.şu anda dr.kartına vajinismus yazmış muayneden korktuğum için.daha çokpskolojimi bozuyorlar.
bayanlar için zorr ama bekar kızlar içn ii bişi zarın hemen yırtılmaması.sayın ablalarım utanarakta olsa bi sorum olcak size..ben kızlık zarımı cok sertçe sildm içine bişi sokmadan kasıntı problemm yüzünden..kanamam oldu içerden zar heryerde aynı anda yırtılmazms yırrttıysam ilk ilşkm ilk gecemde olcagı için kan gelrmi sizce benden???
Merhaba benmde evleneli 1,5 yıl oldu hala ilişkiye giremedik bir kere anestezi altında ilişki yasadık. Kanamam oldu.fakat gecen Dr a gittim ve hala kız olduğumu ayrıca vajına girişimin doğuştan cok küçük olduğunu öğrendim 2 Dr a göründüm ikisi de aynı şeyi söyledi bi operasyon uygulanmaıymış bede kanama old ama nasıl kızlık bozulmaz dedim Dr sadece zedelenmiş dedi ve benm tek parmağım bile zor giriyo dedi Dr um.biz 1 yıl boyunca vajınusmus sanıp psikolojik tedavi gördük tedavi başarılı gecti ama hala ilişkiye giremiyordum sonradan bu sorun. Cıktı bende 14 gün önce ameliyat oldum suan adetim bitince deniycez umarım olur canm yanmaz benle aynı durumda olup bu ameliyat sonrası raht eden var öı arkadaslar nolur yardımcı olun 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar selam bn bir yillik evliyim ve malesef hala kadin degilim tum cesaretimi toplayip doktora gttim ve bna kizlik zarın cok kalin ve dar ameliyat la acalim dedi yikildim moralim cok bozuldu baska doktora gttim sakin inanma para icn yapıyolar bi anormallik yok bu sadece vajinismus tedavi olun dedi üçüncü doktora da gttim ve o da tekrar ameliyat dedi bn neyapicagimi sasirdim artık böyle deyipte ameliyat olan varsa nolur bna bilgi versin kafayi yicem artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?