Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum ama hala tuvalete çıkmakta zorluk çekiyorum ilaçlarla ve kalcamin bir tarafinda ağrı var baskı var bu normal mi
10 gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum ama hala tuvalete çıkmakta zorluk çekiyorum ilaçlarla ve kalcamin bir tarafinda ağrı var baskı var bu normal mi
Ben de vajina daraltma ameliyatı olmuştum öyle bir sorun yaşamadım ama bünyeyle alakalı olabilir de 10 günde az değil bence doktorunuza da bir danışın.
Bende 5gün önce oldum baya baya yürüyüş yaptım saatlerce belki buda zararlı olabilir tabi ama ağrım sadece 2gün oldu oda çok az bence doktorunuza bir danışın
Çok geçmiş olsun,bende yiyip içtiklerime dikkat ettiğim halde zorluk çekmiştim.inşallah biran önce düzelir bu durumunuz.Doktorunuza danışıp çözebilirsiniz belki
Bende 1 hafta önce bu ameliyatı oldum yrni yeni kendime geliyorum bahsettikleri kadar da kolay bir operasyon değil bence, kızlar sürekli haberleşelim buradan