Vajina daraltma ve labioplasti turgay karakaya mi hasan yildiz mi

cancanmsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
20
0
Arkadaslar mrb iki normal dogumum oldu ve artk cocuk dusunmuyorum vajinoplasti ve labioplasti ihtiyacm var suan iki doktora yogunlastm Istanbul turgay bey ve izmirde hasan yildiz.. bunlardan birine ameliyat olup iyi kotu yorumlayack herkese ihtiyacm var karar verip bu hafta icinde gun alip olmayi dusunuyorum..

Kimse yok mu ya kafam iyice karisti esra yuzer de listeme eklendi
Merhaba ben iki hafta sonra Esra hocaya olucam diğer hekimler hakkinda bilgim yok Ankaradayim.Bende bu operasyonu olanlardan sonrasi için bilgi istemistim.Başlik acmistim.Bir hafta sonra muayenem var öncesi sonrasi resimler göstteriyorlarmis bir bakicam.

Cok karisti okudukca karisiyor esra hoca fiyat ne kadr dedi acaba

Fiyat arayip sorabilirsiniz buradan ücret yazmak doğru olmaz.Yapılacak işlemler farklı olabilir.Muayene olmak gerekiyor diyebiliyorum.Bende net fiyati kontrol sonrası alacağim.İlk araştirma yaparken bence işin içinden çikamadım.Sonra bir anda karar verdim ve doktor arastirmasini biraktim.Sonrası için endişelenmeye başladım Zor bir operasyon sanirim.Hic sorun yaşamayandan tutun aylarca iyileşemeyene kadar bir sürü kişinin yorumu var.

Kesjnlikle bu sorunlari yasaycgmi bilswydim asla normal dogurmazdm simdi isin icinden cikamiyorum

Coj buyuk degil aslinda genislemedn kaynakli yayvan bi hal aldi
Anladım belki sadece daraltma işlemiyle toparlanir.Benim malesef genç kizliğimdan beri çok fazla bir doku vardı.Doğumda kilo alim verimiyle iyice sarkma yaşadım.Rahatsizlik vermese düşünülecek en son şey diyorum kendimce. Çocuklu olunca bu tarz işlemlerin zorluğu artiyor.Umarim iyi bir hekime denk gelir sorunsuz atlatiriz sonrasi içinde güç kuvvet diliyorum.Hemen ayaklanamiyormusuz.Aceleniz yoksa benim bir hafta sonra muayenem var size doktor hakkinda bilgi veririm.

Hangi doktorla muqyene var ben maximum 23 mart ameliyat olurum carsambaya kadar umarm muayene olursunzda fikir veriernz

Hangi doktorla muqyene var ben maximum 23 mart ameliyat olurum carsambaya kadar umarm muayene olursunzda fikir veriernz
Esra Demire benimde 24 de siz benden önce olacaksıniz benim daha kontrol o tarihte.sonraki gunde ameliyat istemistim.Artik siz sonrasi için beni bilgilendirin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…