Ben oldum vajinoplasti..Selam kızlar of kadının olmanın kutsallığı şöyle dursun çilesi cefası bitmiyordu ..Adetti evllikti doğumdu derken bir başımıza çıktı mı vajina genişliği sorunları ne bitmez işlermiş ya biz ne zaman oh diyicez .
Kızlar benim sezaryen doğum olmasına rağmen doğumdan sonra vajinamdan ilişki sırasında ya da normalde gaz çıkışı olmaya başaldı bu konuyu doktoruma sorduğumda vajina genişlemesi olduğunu söyledi ve yıkıldımmm
Nee ne demek vajina genişlemesi yani şimdi eşim benden bende ondan zevk alamıycak mıydık off off kızlar nolur söyleyin napıcaz bu başı nerelere vurucaz lazer işe yarar mı estetik yaptıranlar var mı lütfen yazınn
Öncelikle genişlemeyi nasıl fark ettiniz eşinizde farkında mıydı ve sonrasında daralma kalıcı ve fark yaratıcak şekilde oldu muBen oldum vajinoplasti..
Ben ayrildim.. bosanmadan once iliskiden zevk almiyordum.. bu durum rahatsiz ediyordu beni.. ben bosandiktan sonra kendimi yenilemek ve ilerde daha saglikli bir iliskim olsun diye oldum vajinal daraltmayi.. suan bir iliski yasamadim ama kendimi mutlu ve yenilenmis hissediyorum..Öncelikle genişlemeyi nasıl fark ettiniz eşinizde farkında mıydı ve sonrasında daralma kalıcı ve fark yaratıcak şekilde oldu mu
Sizin kaç haftada yada ayda iyileşti benim 2 hafta oldu ama iltihap enfeksiyon kaptım sanırım doktorum suan tatilde haftaya gelecek kontrole gidicem deBen oldum vajinoplasti..
Ben bir iki aya iyi olmustum.. iliski de yoktu ya bende.. cabuk iyilestim benSizin kaç haftada yada ayda iyileşti benim 2 hafta oldu ama iltihap enfeksiyon kaptım sanırım doktorum suan tatilde haftaya gelecek kontrole gidicem de
Siz hangi hastanede oldunuz ve fiyatı nedirLazer işe yaramıyormuş, öyle demişlerdi bana.
Ben Gökçen Erdoğan’da vajinoplasti oldum. 3 parmak genişlik demişti doktor. 1 parmağa düşürmüş. Sonrasında cinsel ilişkiye girdiğimde büyük fark etmişti.
Nerde oldunuz doktor hastane fiyat hakkında bilgi verir misinizBen bir iki aya iyi olmustum.. iliski de yoktu ya bende.. cabuk iyilestim ben
Berbat bir duygu bu gaz çıkışı utanç vericiSelam kızlar of kadının olmanın kutsallığı şöyle dursun çilesi cefası bitmiyordu ..Adetti evllikti doğumdu derken bir başımıza çıktı mı vajina genişliği sorunları ne bitmez işlermiş ya biz ne zaman oh diyicez .
Kızlar benim sezaryen doğum olmasına rağmen doğumdan sonra vajinamdan ilişki sırasında ya da normalde gaz çıkışı olmaya başaldı bu konuyu doktoruma sorduğumda vajina genişlemesi olduğunu söyledi ve yıkıldımmm
Nee ne demek vajina genişlemesi yani şimdi eşim benden bende ondan zevk alamıycak mıydık off off kızlar nolur söyleyin napıcaz bu başı nerelere vurucaz lazer işe yarar mı estetik yaptıranlar var mı lütfen yazınn
Gökçen Erdoğan’da 2019 senesinde oldum. 7 bin tl verdim diye hatırlıyorum.Siz hangi hastanede oldunuz ve fiyatı nedir
Ben oldum beş gün önce. Çocuk olayını kafamda bitirdiğim için oldum. Siz eger çocuk düşünüyosanız bence ameliyat olmayın. Çünkü sanıldığı gibi sadece normal doğumda değil, sezeryan doğumda da vajina genişliyor. 2 sezeryan sonrası normal doğum yaptım. Kesisiz dikişsiz çok güzel bir doğumdu ama vajinam doktorun dediği gibi hiçte zamanla eski haline dönmedi. (Kişiye göre değişebilir bu durum, bilemiyorum) Muayene olana dek acaba kafamda mı büyütüyorum diyordum, hatta ameliyat günü bile vazgeçsem mi dedim hep. Operasyon sonrasu öncesi sonra fotoğraf gösterdi doktorum. Gerçekten rezil durumdaymışımSelam kızlar of kadının olmanın kutsallığı şöyle dursun çilesi cefası bitmiyordu ..Adetti evllikti doğumdu derken bir başımıza çıktı mı vajina genişliği sorunları ne bitmez işlermiş ya biz ne zaman oh diyicez .
MerhabaBen oldum beş gün önce. Çocuk olayını kafamda bitirdiğim için oldum. Siz eger çocuk düşünüyosanız bence ameliyat olmayın. Çünkü sanıldığı gibi sadece normal doğumda değil, sezeryan doğumda da vajina genişliyor. 2 sezeryan sonrası normal doğum yaptım. Kesisiz dikişsiz çok güzel bir doğumdu ama vajinam doktorun dediği gibi hiçte zamanla eski haline dönmedi. (Kişiye göre değişebilir bu durum, bilemiyorum) Muayene olana dek acaba kafamda mı büyütüyorum diyordum, hatta ameliyat günü bile vazgeçsem mi dedim hep. Operasyon sonrasu öncesi sonra fotoğraf gösterdi doktorum. Gerçekten rezil durumdaymışımnasıl enfeksiyon kapmasın orası. Şuan bile şükrediyorum keşke daha önce olsaydım. Lazer kesinlikle işe yaramıyor boşa para vermeyin. Genişliğinizin ciddi boyutta değilse pelvis taban egzersizleri deneyebilirsiniz. Çok memnun olmama rağmen çok gerekli olmadıkça ben ameliyat olmazdım. O yüzden içinize sinen bir doktora muayene olmanızda fayda var.
Şuan hiçbir ağrım sızım yok. İstanbul Bahçelievler Medicalparkta oldum. Ücreti özelden yazayım ben sizeMerhabaÖncelikle çok geçmiş olsun, şu an nasıl hissediyorsunuz? Ağrı acı sıkıntısı çektiniz mi? Ameliyatı nerede oldunuz ve ne kadar ameliyat ücreti, bilgi verir misiniz lütfen
Merhaba kime olduğunuz süreç nasıl bilgi verebilir misinizBen oldum vajinoplasti..
Merhaba bilgi alabilir miyimŞuan hiçbir ağrım sızım yok. İstanbul Bahçelievler Medicalparkta oldum. Ücreti özelden yazayım ben size