Buraya yazmam gerektiğini düşündüm çünkü yeterince bilgi yok 9 kasım vajina daraltma ameliyati için gün aldım bu kararı vermek benim için çok zordu çok korkuyordum büyük korkularım vardı 2 ay doktor araştırması yaptim yaptığı işler çok iyiydi ama bende hala doktora karşı tam bir güven yoktu ilkkez ameliyat olucaktim ve çok özel bir bolgeydi neyse amaliyat gunu geldi narkozun etkisinden ilk ciktigim da vajinamda agri ve sizi vardi narkazdan sonra midem bulantim baş donmem olmadi odaya geldim idrar tormamda inanilmaz bir baski vardi cok cişim varmis gibi hissediyordum bunun nedeni vajinamda ilaçli bez olmasiymis ameliyattan 3 saat sonra yemek yedim ve hemen wc ciktim biraz rahatladim burada yanma fln olmadi sonra serumda vajinamda ki ilacli bez cikana kdr 20 dk da bir wc gitmek durumunda kaldim bez cikinca yavas yavaş normale donmeye başladim hiç agrim olmadi şuan dinleniyorim evde ilaclarimi aliyorum pansumanlarimi yapiyorum ilk pansumanimi yaptığım da vajinani gördüm o dikişli haliyle bile çok güzel görünüyordu. Buarada 2 tane normal doğum yaptım 10 gün sonra kontrole gideceğim her hafta durumları buraya yazmaya çalışacağım doktorum süleymen eserdağ