Vajina Daraltma Ameliyatı Dr. Turgay Karakaya Cerrahi Metodla Yaptı

Ben 10 gün önce Turgay beyde ameliyat oldum. İşlem lokal anestezi ile dokunmaları hissediyorsunuz lakin hiç acı yok. Kesinlikle 20 dakikalık bir işlem için genel anestezi altında yatmayın derim. (Acıya hiç dayanıklı biri değilim). Ameliyat bittikten yarım saat sonra çıktım metroya ordan da havaalanına gittim uçakla 1.15 dk yolculuk yapıp evime döndüm. Ertesi gün işbaşı yaptım.
Pansuman hijyen ve kabız olmamak mühim, üzerine oturmak kesinlikle yasak. Şuan için 6 hafta ilişki yasak. (Artık sabredicez ) Kanla karışık akıntılar yenice bitti iğne batar gibi küçük küçük sızlıyor bazen 10. Günde hâlâ var ama sadece sızı. Ağrı sancı hiç bir anımda olmadı. Eğer 6 yaşına gelmemiş çocuklarınız varsa yaptırmayın ağır kaldırmak yasak. Zamana bırakmak gerek sabır gerek. Zaman nasıl olsa geçiyor. Dr ve personelleri çok iyiler ve gece dahi sorularıma cevap verdiler.
Ayın 25 i kontrol var gidip dönünce yine buradan yazacağım. Bu arada yaşadığım şehirdeki Dr lar 20.000 TL istedikleri için İstanbul'a gittim Turgay Karakaya ya 5000 TL ödedim. Bence eğer kafanızı bu konular meşgul ediyorsa hiç durmayın direk yaptırın derim. Mali durumu olmayanlar da devlette yapılıyor artık bildiğim kadarıyla.

Merhaba bende olmayı düşünüyorum vajinaplasti ve kızlık zarı dikimi turgay hocaya ama ardından 10 saatlik bir yol gelmem gerekiyor şehir dışından geleceğim için bi sorun yaratır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…