Vajina daraltma ameliyati doktor tavsiyesi olan varmi ?

Sukayra

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
104
5
Arkadaslar merhaba. 4 ay önce dogum yaptim. Maalesef cinsel hayatim cok kötü artik zevk almadigim icin kocam yanastiginda bi bahane bulup uzaklasiyorum. Istanbuldayim. Vajina daraltma estetigi olmak istiyorum. Yaptiran memnun kalan varmi ? Doktor önerisi fiyat bilgisi verin lütfen. Simdiden tesekkürler

jin op dr yesim yercok Sahrayıcedit - Kadıköy / İSTANBUL süper tatli bi bayan ve gercekten isinin uzmani tavsiye ederim 16 yillik evliligimde 3 dogum yaptim 6 kürtaj dogum sonrasi hata ve 3 dusukle birlikte vajina daraltma ve vajinoplasti yapti sonuc mukemmel hepsi bir arada 5000 tl

Yeşim hanım benim de doktorum ve gerçekten işinin uzmanı..bende tavsiye ederim..ameliyat sonrası ne ağrı ne sancı ne yatak istirahati..sadece ağır kaldırmıcaksın ve yere çömelmiceksin bikaç hafta..

Arkadaslar merhaba. 4 ay önce dogum yaptim. Maalesef cinsel hayatim cok kötü artik zevk almadigim icin kocam yanastiginda bi bahane bulup uzaklasiyorum. Istanbuldayim. Vajina daraltma estetigi olmak istiyorum. Yaptiran memnun kalan varmi ? Doktor önerisi fiyat bilgisi verin lütfen. Simdiden tesekkürler
. Bu ameliyati kesinlikle lazerle olanini yaptjrin ben baya arastirdim o kesiye o dokunun cikartilmasina gerek yok

Ben yeni labioplasti ameliyati oldum.iyilesince vajinami daraltip rengini actiricam ama bunları hep lazerle oneriyolar. Mumkun mertebe oraya nester vurdurmayin derim. Hele de baska bir alternatif varken

valla 3 cocuktan sonra bayagi bi deforme söz konusu dedi yesim hnm o nedenle amaliyat oldum esimde bende gayet sonuctan memnunuz yaklasik bir sene olucak

Doktor devrim bey çok iyi bu konuda . Doruk tıpda kesinlikle tavsiye ederim

Ben yeni labioplasti ameliyati oldum.iyilesince vajinami daraltip rengini actiricam ama bunları hep lazerle oneriyolar. Mumkun mertebe oraya nester vurdurmayin derim. Hele de baska bir alternatif varken
Cok genisleyip bollasmayan kaslar icin lazer uygun olabilir. Ama ciddi bir genisleme soz konusuysa lazer cok bir ise yaramiyor. Bu sıkıcı durumu yasayan bayanlara benim tavsiyem ilk once iyi.bir doktor muayanesi olacak. 2 dogumdan sonra bende bu problemi yasadim. Arastirdim isinde uzman doktor Suleyman Eserdag i buldum. Hakkinda bilgi sahibi olduktan sonra ne baska klinik ne de baska doktor arastirmam olmadi. Adam isinin ehli ve cok tecrubeli.Hatta baska doktorda ameliyat olupta memnun kalmayanlarin adresi diyebilirim :-) Gecen hafta ameliyatimi oldum. Cok rahat ve iyi gecti. Normal hayatima dondum. İki ay sonrasini merakla bekliyorum... Bu arada formda doktor onerileri soruyorlar bu tarz operasyonlar icin, bu ameliyati gecirmis tecrubeli biri olarak tavsiyem size Suleyman Eserdag dir. Eger gercekten buna karar verdiyseniz adres belli. Merak edenler doktor hakkinda internette de arastirma yapabilir. Ama unutmayalim guzel sonuc istiyorsak biraz fedakarlik yapmak sart.

. Bu ameliyati kesinlikle lazerle olanini yaptjrin ben baya arastirdim o kesiye o dokunun cikartilmasina gerek yok
Lazer de her genislemis vajina icin lazer uygun olmuyor. Ozelliklede genisleme cok fazlaysa..Lazer dusunmustum ama doktorum cok fazla ise yaramayacagini ve kalici olmadigi icin operasyon onerisinde bulundu. Gecen hafta ameliyatimi oldum.Korkulacak endiselenilecek bi dırum yasamadim.Gayet rahat ve guzel gecti.2 ay sonrasini merakla bekliyorum.Doktorum Suleyman Eserdag nami diger Muhtesem Suleyman ...:-)

evet bende devrim beyi duydum. hatta bir arkadaşım bunu yaptırdı fakat sonrasında ki problemlerini ancak devrim bey çözüm bulabildir.kötü reklam yapmamak için eski doktorunun ismini vermek istemedim.

Rahim Sarkması Nasıl Tedavi Edilir?

Rahim Sarkması Nasıl Tedavi Edilir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru Alper Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

evet bende devrim beyi duydum. hatta bir arkadaşım bunu yaptırdı fakat sonrasında ki problemlerini ancak devrim bey çözüm bulabildir.kötü reklam yapmamak için eski doktorunun ismini vermek istemedim.
Kotu reklamla ne ilgisi var doktorun adını da verin de bu kadar insan aynı hataya düşüp perişan olmasin

X