Merhaba bu belirtiden sonra sonucunuz ne oldu hamilemiymissinizCanım üzerinden 3 yıl geçmiş ama mesajımi görürsen bana cevap yazarsan sevinirim. ..sonucun ne oldu daralmadan sonra test yaptınmı hamilemiy missin. ...bendede aynı durum var merak ettim. ..
Merhaba bu belirtiden sonra sonucunuz ne oldu hamilemiymissinizbendede aynı durum varda test yapmadım daha cevap verirseniz sevinirim
9 haftalik hamileyim ve Bende de baya bi daralma var. demek ki gebelik belirtilerinden biri. ama onceki hamileliklerimde yoktu Boyle birsey.Merhaba canım biraz geç oldu ama aynı belirti bende de var. Bende henüz test yapmadım sende gebelik var mıydı ?
9 haftalik hamileyim ve Bende de baya bi daralma var. demek ki gebelik belirtilerinden biri. ama onceki hamileliklerimde yoktu Boyle birsey.
O dediklerin lenf bezleri enfeksiyon falan kaptiginda siserler. Elledigim zaman hissediyorum tabiki :) ama gebelik belirtisi oldugunu sanmiyorum. Reglin gecikti mi senin? Gebelik belirtilerin neler? Bebek istiyorsun galiba. Allah gonlune gore versin insallah.Çok teşekkür ediyorum canım peki kasıklarında dokunduğunda yumurta gibi bişeyler hissediyormuydun gebeliğinin başlarında
O dediklerin lenf bezleri enfeksiyon falan kaptiginda siserler. Elledigim zaman hissediyorum tabiki :) ama gebelik belirtisi oldugunu sanmiyorum. Reglin gecikti mi senin? Gebelik belirtilerin neler? Bebek istiyorsun galiba. Allah gonlune gore versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?