vajina Da

unut212121

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
10
0
6
36
Merhaba Arkadaşlar Bundan 6 ay önce doğum yaptım dikiş atıldı biraz ama ilişkiye girdiğimizde çok aci hissediyorum ve sanki ipmi var içinde ilişkiye girmek istemiyor eşim yara oluyor penis i doktor içinde birşey yok demişti ne yapmamiz lazım başka doktorami gözükelim

allah allah hiç duymamıştım böyle bişi sen doğumdan 7 ve 40 gün sonra doktora görünmedin mi canım muayene olmadımı _?

Ya Gorundum Birşey olmadığını söyledi dahada gitmedim eşim ilişkiye girmek istemiyor 1 defa girdiğimizde daha 10 gün girmiyoruz. Çünkü P..te yara oluyor. Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz

Ya Gorundum Birşey olmadığını söyledi dahada gitmedim eşim ilişkiye girmek istemiyor 1 defa girdiğimizde daha 10 gün girmiyoruz. Çünkü P..te yara oluyor. Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz

canım bende normal doğum yaptım tamam epey acıdı ilişki sırasında ama öle bi sorun yaşamadım sen ihmal etme bi doktora görün allah korusun başka bişi çıkartmasın başına

Korkuyorum İşte Evlilik Zarar Görmesin Doktora Nasıl Bir Konu acacam Onu Bilmiyorum

canım ne olcak gitcen doktora doktor hanım dikişlerimden şikayetim var rahatsızım bi bakabilirmisiniz diycen ne diycen asıl gitmezsen kocanla evliliğiniz zarar görcek

Back