• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina da noktasal acı

Makyajpamugu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
173
109
303
İzmir
Artık canıma tak etti biri bana yardım etsin.
Eşim hekim olmasına rağmen bir türlü çözüm bulamadık. 2 yıldır cinsel hayatımız var . Vajinamın biraz ilerisinde bir yer var oraya penis değince canım çok acıyor. Bir doktor vajinan dar dedi. Biri endometriozis dedi bir tanesi sadece enfeksiyon var dedi. Vajinismus değilim ilişki yaşayabiliyorum . O noktasal acı hiçbir türlü geçmiyor. Cinsellikten o kadar soğudum ki. İzmir de doktor öneren varsa gidebilirim.

Son olarak eşimin penisi biraz büyük bu sebeple mi diye düşünmeden edemiyorum. Eski partnerimin penisi küçüktü ve böyle bir acı yaşamamıştım. 🥲
Penisin büyüklüğü kalınlığı, vajinanın dar olması ağrıya sebep olabilir fakat sürekli olması normal değil. Kayganlastirici krem kullanıyor musunuz? En iyisi başka bir jinekoloji doktoruna gidin

Penisin büyüklüğü kalınlığı, vajinanın dar olması ağrıya sebep olabilir fakat sürekli olması normal değil. Kayganlastirici krem kullanıyor musunuz? En iyisi başka bir jinekoloji doktoruna gidin
Evet kullanıyorum. Ve bir sürü yol denedim. Son olarak bir doktora daha gideceğim ama artık doktor doktor gezmekten sıkıldım.

Artık canıma tak etti biri bana yardım etsin.
Eşim hekim olmasına rağmen bir türlü çözüm bulamadık. 2 yıldır cinsel hayatımız var . Vajinamın biraz ilerisinde bir yer var oraya penis değince canım çok acıyor. Bir doktor vajinan dar dedi. Biri endometriozis dedi bir tanesi sadece enfeksiyon var dedi. Vajinismus değilim ilişki yaşayabiliyorum . O noktasal acı hiçbir türlü geçmiyor. Cinsellikten o kadar soğudum ki. İzmir de doktor öneren varsa gidebilirim.
Merhaba doğum yapmadınız galiba çünkü normal doğumda vajina eskisi gibi olmuyor haliyle bide 4 kilo bebek geldimi iyi açılıyor 🤪 belkide eşiniz boyutu uzun olabilir denemeniz lazım az girince de acı oluyormu ?

Back
X