• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajina da iltihaplı sivilceler....kızlar yardımmm

denizzelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
477
2
96
İstanbul
2 gün önce hic bir seyim yoktu,sonra bir anda bölgede bir acı yanma idrara cıkarken yanma basladı.
bugün bütün gün okulda olacağım yani gidicek zamanım yok cumartesi gidebilirim..
kızlar siz yasadınız mı gecici süreliğine ne yapılabilir..içinn her yeri kabarmıs ve çok acıyor..sünnet cocukları gibi yürüyorum evde düşünün..bide bugün okulda nasıl yürücem allah kerim bilmiyorumkismile
offf acısı uyutmuyorr biri yardımm etsin..yokssaa kesip atacamm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canim o sivilceler kil dönmesinden kaynaklanabilir yada vajinal kist! dar pantolon giyinme kesinlikle agrisini arttirir.. ve en kisa zamanda doktora git.

Slm cnm bende gecen hafta bu derdı yasadım patladı rahatladım

ama bugun yumurtalıgımda kıst oldugu anlasıldı

belkı bu sıvılce ona ısarettı ve cıktı sende bır baktır cnm

karnıbahar gibi dicem bunu dedikten sonra bir daha mutfağıma karnıbahar giremeyecek biliyorum..yok patlıcak gibi değil sevgili mız mız,:((
şiş şişşş off bu genital herpes karşı taraftan bulasıyormus ya sanırım cinsel yolla bulastı
senin sıhhatin nasıl?

karnıbahar gibi dicem bunu dedikten sonra bir daha mutfağıma karnıbahar giremeyecek biliyorum..yok patlıcak gibi değil sevgili mız mız,:((
şiş şişşş off bu genital herpes karşı taraftan bulasıyormus ya sanırım cinsel yolla bulastı
senin sıhhatin nasıl?

valla cnm benım patladıkdan sonra gectı gıttı

sımdı kıst var onla ugrasıyorum

benım ılk zamanlar uclu degıldı ıbole beze gıbıydı
baka baka hergun bır baktım uclu olmus bırden patladı ve rahatladım kurtuldum

ya beyazımsı karnıbahar gibi allah karetsin ki ucu yokk acık gibi..netten baktım genital herpes tarifinine uyuyor
ateşimde var antibiotik kullanmaya basladım dün doktorum yazmıstı kanımda iltihap oranı uçmus zaten offf offff

stersten olmustur kesin,bi arkadasim basina gelmisti.uzuldum durumunuza yazik.Allah acil sifalar versin

tesekkür ederim sonsenabd,, gercekten yürüyemiyorum bakalım sanırım genital herpes kendi aldığım derslerimden tıbbi bilgim var cinsel yolla bulasan hastlaıkları da iyi tanıyorum şimdi daha da cok üzülüyorum

benim dilimde ağız içinde çıkan beyaz renkli yaralar olurya ondan çıkmıştı ve kocamandı doktor genitak bölgemde olup olmadıgını sormuştu demir eksikliğinden kaynaklanıyormuş ama sizinki genital herpes de olabilir geçmiş olsun

ya beyazımsı karnıbahar gibi allah karetsin ki ucu yokk acık gibi..netten baktım genital herpes tarifinine uyuyor
ateşimde var antibiotik kullanmaya basladım dün doktorum yazmıstı kanımda iltihap oranı uçmus zaten offf offff

denizzeldacığım bendede genital herpes var. nasılsın şimdi acaba? helllppp hellpp:1shok:

Back