Merhaba bende 6 aydır aynı sorunu yaşıyodum, partnerim farketmişti ama ben normal sanıyodum. Ama artan bi kokuyla beraber dun ozel bi hastanede muayeneye gittim. Oncesinde formları okudugumdan cok tedirgin gittim, gitmek istemedim ben alayım kullanayım dedim. Ama doktor kultur ornegi alıp bunun cok normal herkesin basına gelebilecek bir enfeksiyon oldugunu anlattı. Mavi kapsül diye bişey veri, biteral hem vajinal tablet hem agız yoluyla alınan tablet ve bi krem verdi. Dun basladım ve bugun agır kokunun girtiğini farkettim. Cunku inanılmaz artma vardı ve partnerim cok rahatsız olmustu durumdan. İnsanı kotu hissettiriyor ama bunun sebebini bilmemek ve saglık sorunu yaşamanın uzerıne takılmayı tercih ettim. Bugun 2. Gunum spesifik bir koku yok hatta nerdeyse yok. Ama formlarda tekrarlanabileceği yazdıgından cokda korktum ikaç bitince ne olucak diye. Ama cok kapsamlı muayene oldum ben ve baska bişey yok dedi doktor. 3 gune düzelir dedi.
Yinede korkuyorum ben duzeldi sanıcam ama partnerimşe ilişki esnasında ay ı sorun olucakmı diye.
Biotral kesin cozum yazılmıs ama bu konuda benzer bi durum yaşayan varmı?