Vajina da bitmeyen koku..

gzdy

Mem ile Zin
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
798
1.280
113
33
Merhaba kızlar..

Benim bir problemim var.Küçüklüğümden beri vajinamda koku var ama bu benim kişisel temizliğimle ilgili değil..Şöyle anlatayım 4 aylık evliyim.Önceden bu kokuya alışık olduğum için sorunmuş gibi gelmezdi ama şu an eşim de koku var falan diyor kırmadan..Ama tabiki ben yine çok utanıyorum..Doktora gittim ilaç tedavisi oldum ama yine de geçmedi.Günde 2 kez çamaşır değiştiriyorum ve günlük ped kullanıyorum..Ayrıca her gün duşa da giriyorum mutlaka ama yine de koku devam ediyor..

Artık ilişki sırasında özgüvenimi kaybettim sürekli kaçıyorum..Var mı bana yardımı dokunacak biri:olamaz::KK43:

geçmiş olsun canım. doktora tekrar git sorunu devam ettiğini söyle

Merhaba bende 6 aydır aynı sorunu yaşıyodum, partnerim farketmişti ama ben normal sanıyodum. Ama artan bi kokuyla beraber dun ozel bi hastanede muayeneye gittim. Oncesinde formları okudugumdan cok tedirgin gittim, gitmek istemedim ben alayım kullanayım dedim. Ama doktor kultur ornegi alıp bunun cok normal herkesin basına gelebilecek bir enfeksiyon oldugunu anlattı. Mavi kapsül diye bişey veri, biteral hem vajinal tablet hem agız yoluyla alınan tablet ve bi krem verdi. Dun basladım ve bugun agır kokunun girtiğini farkettim. Cunku inanılmaz artma vardı ve partnerim cok rahatsız olmustu durumdan. İnsanı kotu hissettiriyor ama bunun sebebini bilmemek ve saglık sorunu yaşamanın uzerıne takılmayı tercih ettim. Bugun 2. Gunum spesifik bir koku yok hatta nerdeyse yok. Ama formlarda tekrarlanabileceği yazdıgından cokda korktum ikaç bitince ne olucak diye. Ama cok kapsamlı muayene oldum ben ve baska bişey yok dedi doktor. 3 gune düzelir dedi.
Yinede korkuyorum ben duzeldi sanıcam ama partnerimşe ilişki esnasında ay ı sorun olucakmı diye.
Biotral kesin cozum yazılmıs ama bu konuda benzer bi durum yaşayan varmı?

merhaba ben daha once konu acmistim formuda uzaktan takip edenlerdenim..bende bu sorunla karsilastim..vajinanin ph'iyla alakali bir durum bu koku oranin ph'inin hep sabit kalmasi gerekiyor ve vajinal yikama jelleri var eczanelrde kullanilmasi iyi geliyor ayrica probiyotik yogurt yada kefir yenilmeside bakterilere iyi gelmekte fitil olarakta "gynoflour" bu super bir fitil vajina ph'ini duzenliyor ve oranin nemino dengeliyor...umuyorum bir an evvel gecer...

yine arastirmalarim ve denemelerim.neticesinde maydonoz cayi icmek ayrica kiraz sapi tarcin karanfil bunlarda iyi gelmekte..sevgiler..

Vajinaya yoğurt sürün. Doktorların verdiği ilaçların, fitillerin içinde yoğurttaki bakteriler var. İyi bakteriler, dengeyi bozan kötü bakterilerin sayısını azaltıyor ve ph dengesi sağlanmış oluyor. Birkaç gün sürün bir şey kalmaz.

Back