• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajina bölgesinde kaşıntı

feride t

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
4
0
6
merhaba bende vajina kaşıntısı var dus alırken vajina bölgeme sabun sürmüştüm (sürülmemesi gerekiyormus ) cok yandı ilk basta 5 gün falan sirkeli su ile hergün yıkıyordum gecti bir süre sonra dün kasıntı basladı birazcık sızı var akıntı yok idrar yaparken acı yanma yok anksiyeteye hastasıyım cok stresliyim ondan olabilirmi yada enfeksiyonmu bağışıklık sistemimde zayıf

merhaba bende vajina kaşıntısı var dus alırken vajina bölgeme sabun sürmüştüm (sürülmemesi gerekiyormus ) cok yandı ilk basta 5 gün falan sirkeli su ile hergün yıkıyordum gecti bir süre sonra dün kasıntı basladı birazcık sızı var akıntı yok idrar yaparken acı yanma yok anksiyeteye hastasıyım cok stresliyim ondan olabilirmi yada enfeksiyonmu bağışıklık sistemimde zayıf
Kaşıntı genelde enfeksiyon kaynaklı oluyor. Çoğunlukla mantar sebep oluyor. Bi hekime danışmanızı tavsiye ederim. Ama endişe etmeyin çözülür herşey 🌸 pamuklu çamaşır tercih edin bu dönemde. Günlük ped kullanmayın.

Ben size ve kaşıntı derdinden muzdarip arkadaşlarıma bi öneri sunabilirim. Biliyorsunuzdur belki,kekik yağı muhtesem bi nimet, bakteri mantar vesaire gibi baş belalariyla mücadelede faydalanabilirsiniz. Kaşıntı hissettiginiz anda bir iki çay kaşığı zeytinyağina iki damla kekik yagi damlatıp pamuk ile vajinaniza sürün, kekik yagi çok güçlüdür,biraz yakici olsa da uçucu bir ozelligi var. Yıkamadan Biraz sabredip,kasintidan kurtulabilirsiniz. Denendi tecrübe edildi 🙂 geçmiş olsun

Back