• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina bölge koyu renkli normal mi ?

MsfrHanim00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
21
1
1
37
Esmer buğday tenliyim. Vajina bölgem klitoris bölgesi normal ten rengi, aşağı vajina girişi koyu renk. Daha önce böyle miydi hiç dikkat etmedim. Sert sürtünme sonrası 1 saat sonra kanamam oldu. Ertesi gün dedikleri nalet haptan atmış bulundum. Mide altüst. Kanama az az 8 gün sonra geçti. Ayna ile baktığımda diş fırçasının o fırça ucu kadar diş fırçası kılları acık gibi perine dedikleri yer yırtık gibi. Zar yırtılmış mıdır. Zedelenme falan mı bu. ?

Esmer buğday tenliyim. Vajina bölgem klitoris bölgesi normal ten rengi, aşağı vajina girişi koyu renk. Daha önce böyle miydi hiç dikkat etmedim. Sert sürtünme sonrası 1 saat sonra kanamam oldu. Ertesi gün dedikleri nalet haptan atmış bulundum. Mide altüst. Kanama az az 8 gün sonra geçti. Ayna ile baktığımda diş fırçasının o fırça ucu kadar diş fırçası kılları acık gibi perine dedikleri yer yırtık gibi. Zar yırtılmış mıdır. Zedelenme falan mı bu. ?
Bu ne ya allah aşkına sürtünmeyin artık nasıl sürtündüyseniz 1saat kanamak nedir ya adam gibi sevişecekseniz sevişin sonra vurada sürtündüm hamilemiyim yok kızşığım bozuldumu diye ağlıyorsunuz ya.

Eldivenlerimi giyip geliyorum.

Tövbe yarabbim gerçekten diyecek başka bişey bulamadım. Doktorun görebileceği şeylere burada ne yanıt bekliyorsunuz allasen.
Doktora gidiniz burada kimse bilemez.

Cinselliği yarım yaşıyorsanız, lütfen kendinizi endişeye düşürecek bi duruma düşürttürmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back