Vajina Agrisi Ve Akinti

enfeksiyon yoktur korkma canım bendede var yeni yeni başladı ama bnmkide. arkadaşın dedgi gibi çocuk rahmi temizlio sanırm
Ayy canim valla kac gündür korkuyordum gecen hafta idrar testi yaptırmstm şeker yuklemesi sirasinda enfeksiyon olsa zaten orda cikmaz miydi tatlim? Doktor sonuclarin normal dedi de

yok hayır canım benim doktorum salak zaten degiştiricem akıntım var diorum bakmıo
diorum agrım var bakmıo
boşa para döktük resmen
Mutlaka akıntından örnek alıp test yapsınlar... Benim doktor öyle yaptı o yüzden verdiği ilaçlar da nokta atışı oldu...

Selam cicisler 34+4 uz ve vajinam 1 haftadir agriyor rahmimde bicak var sanki hareket edince siddetlenio yurumemi engellio kesik gibi orasi ve gelelim vajina akintima idrar tahlilim temiz cikti ama sari yogun lapa kivamli akinti gelio peceteye baya gelio sizin akinti ve agri durumunuz varmi?
benim agrim yok ama akintim cok var ama beyaz ve kokusuz akişkan

korkma kuzum sonucta her kadin farkli belirtiler yaşar mesela benim kasiklarimda yanma var her gebede olmuyo buda korkma

ahh ahh zormuş valla onu anladım eşim ikinci diorda hayır diorum asla diorum :KK67:
ben acı cekıorum onun çektigi bişi yok sinir edio bazen :KK4:

ahh ahh zormuş valla onu anladım eşim ikinci diorda hayır diorum asla diorum :KK67:
ben acı cekıorum onun çektigi bişi yok sinir edio bazen :KK4:
cok zor canim benim eşim mışıl mışıl uyuyo ben sabahadek yatakda donup duruyorum tislayarak eklemlerim agriyo bide ayaklarim şiş baya parmagimla dokununca batiyo resmen :/ cirkinleştim resmen

cok zor canim benim eşim mışıl mışıl uyuyo ben sabahadek yatakda donup duruyorum tislayarak eklemlerim agriyo bide ayaklarim şiş baya parmagimla dokununca batiyo resmen :/ cirkinleştim resmen
valla canım benimde ayaklarım davul gibi oluyor akşamları sızlıorlar baya zorlanıyoruz

N
Selam cicisler 34+4 uz ve vajinam 1 haftadir agriyor rahmimde bicak var sanki hareket edince siddetlenio yurumemi engellio kesik gibi orasi ve gelelim vajina akintima idrar tahlilim temiz cikti ama sari yogun lapa kivamli akinti gelio peceteye baya gelio sizin akinti ve agri durumunuz varmi?
Normal canım akıntı olması. Ben sabahları ıyandığımda yatak ıslanırdı. Bıcak saplanmış gibi ağrıya gelince ben 36 haftalıktan sonra hissetmiştim. Oda normal canım. Yoruyor olabilirsin kendini

N

Normal canım akıntı olması. Ben sabahları ıyandığımda yatak ıslanırdı. Bıcak saplanmış gibi ağrıya gelince ben 36 haftalıktan sonra hissetmiştim. Oda normal canım. Yoruyor olabilirsin kendini

halbuki koca gun evdeyim ve uyuyorum :KK43:
cok sinir bozucu bir durum sanirim vicut kendini doguma alistiriyor zaten ne kaldi ki sunun surasinda.
akintim sulu degil allahtan kati kivamli.

X