Vajina Agrisi Ve Akinti

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam cicisler 34+4 uz ve vajinam 1 haftadir agriyor rahmimde bicak var sanki hareket edince siddetlenio yurumemi engellio kesik gibi orasi ve gelelim vajina akintima idrar tahlilim temiz cikti ama sari yogun lapa kivamli akinti gelio peceteye baya gelio sizin akinti ve agri durumunuz varmi?

Bnm süt kesiği gibi olan akıntım iki gündür yok,ilginç.Sadece yürürken falan altta baskı hissi var başka birşey hissetmiyorum.Bi hafts kadar da sanki vajinamım dışı hafif yaraymış da yürürken sürtüp ağrıyo hissi yaşıyordum , iki gündür o da yok neden bilmem

canım ya benim 1 haftadır ve sürekli var sanki bıcak koymussun vajinama hareket ettikçe kesio gibi
akıntım civciv sarı kıvamında enfeksiyon felan yok kendimiz tahlil yaptırdık temiz çıktı ama baya işaret parmagımın ucu kadar gelio sürekli anlamdım beni en çok vajinamdaki ağrı rahatsız edio bir yere tutunup bacaklarımı çok acıp hareket etmem lazım kendimi yeni sünnet olmuş çocuklar gibi hissediorum

Cnm cok normal yogun akintinin olmasi, cunku cocuk icindeki iltihaplari temizliyo. Olan rahatsizliklarinda gidiyo.. Doktr dedi,

Cnm cok normal yogun akintinin olmasi, cunku cocuk icindeki iltihaplari temizliyo. Olan rahatsizliklarinda gidiyo.. Doktr dedi,

aman iyi ozaman canım ya agrıyla birlikte o da kafamı kurcalıordu iyi ozaman tatlım gerçi nette son ayında normal dio ama insan genede endişe edio işte :)
idrar yollerım temiz cok şukur salı günü baktırdım çünküü

Kizlar ya bendede sari akıntı var boyle koyu kivamli bende korkuyorum

O haftalarda benim de akıntım sık sık oluyordu her hafta yeni bişey çıkıyo ama sarı drğildi benimki.koku yoksa ve avuç dolduracak kadar tek seferde akmıyorsa sıkıntı yoktur zaten tahlil yaptırmışsın canım.benim bu aralar sanki hava sıkıştırıyo gibi kasıklarımda basınç var ve kasılmalarım artmaya bsşladı

sen erken doguracasın gibi canım 40 ı beklemiycek kız :)
ay inşallah bizde 40ı beklemeyız ben kızıma hep diorum 36 haftadan sonra ne zaman istersen gel annem diorum oda oynayıp duruyo :)

Ben kilosu 3200 falan olsun öyle gelsin istedim,şimdi 3300 falandır grlsin babası kızına yalvarıyo gel artık diye :)40 ı bulmak istemiyorum en azından doğum iznimden fazla gitmemesi için tez gelmesi şart :)bugün resmi doğum iznim başladı iki haftadr yıllık izni kullanıyordum

anladım canım maşallah 3300 olmuş kızce biz daha 2700 :)
gelir gelir başlamış belirtiler bu arada nişan gelmesi gibi bişi olmuştu ne oldu hala devam ediomu kesildimi?

Normal zaten cnm, icini temizliyo bebis. Gelmeden annesine faydasi dokunuyo

Normal zaten cnm, icini temizliyo bebis. Gelmeden annesine faydasi dokunuyo

hayırlısı ile sağ salim gelselerde..
valla gören dio bu iyi hallerin çıkınca görücen sen die de ne hikmetse bende çıksın istiyorum sıkıldım hamilelikten hemen

Yok bi kere oldu azıcık sonra bişey olmadı.O muhtemelen alt muayene sonrası gelen bi kanlı akıntıydı nişan değil.Kiloda biliyorsun ultrason 300 gram kadar yanılabiliyo,oyüzden daha düşük doğacaksa en az 3000 doğacak kadar kilosu yüksrlsin isyiyordum :)sağlıklı olsun da..Doktorum dedi zaten ultrason kiloda 300 eksik veya fazla verebilir diye.

anladım canım senin doktor söylemiş benim haberim yok allahım ya kendim gibi cahil doktorlaramı düştüm ne
bakalım hayırlısı ile gelsinler de sen dikkatli ol gene temkinli ol bu aralar en azından ciger gelişimde tamamlamıştır. bize daha çok var sen doguracanda peşine ben gelecem :)

Bakteriyel enfeksiyona benziyor canım... Bende de aynısı vardı...

İnşallah tatlım ben 40 ı bulmak istemiyorum bunaldım artık ,isyan etmiyorum haşa ama kızım da inatlaşmasın benle kilo hususunu ben sordum da söyledi yani yanılma payı olasılığını ama net cvplıyor olmasını seviyorum.

İnşallah tatlım ben 40 ı bulmak istemiyorum bunaldım artık ,isyan etmiyorum haşa ama kızım da inatlaşmasın benle kilo hususunu ben sordum da söyledi ama net cvplıyor olmasını seviyorum.

kızcelerimiz inatlaşmaz inşallah cok bekletmezler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…