• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajen dudak bölgesinde geçmeyen yanma ve açıklık hissi

tuleme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
53
1
96
İstanbul
Yaklaşık 1,5 aydır önce mantar tedavisi geçmeyincede mikrobik olabilir düşüncesiyle hem mantar hem enfeksiyon tedavisi gördüm. Şu anda akıntı sorunum yok ama şikayetlerimin başından beri dudak içinde ve dış kısmına doğru olan bölgede(daha çok sağ tarafta) yanma hissi dolgunluk hissi sanki eskisinden dahada ağzı açıkmış gibi bir his (öyleki ne giysem batıyor çok fazla üzerindeoturduğumda acıyor ve rahatsız oluyorum) devam ediyor. Muayene sırasında o bölgede ciltte birşey görünmediğini söyledi doktor, ciltle ilgili bir sorun olabilirmi diye düşünüyorum olmazsa bir cildiyeciye gideceğim ama benimle benzer sorunu yaşayıp çözüm bulan arkadaşlara danışmak istedim. Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen. Teşekkürler.

arkadaşım bendede geçen sene rahim ağzı enfeksiyonu ve mantar oldu aynı durum bendede oldu bir kaç defa doktora gittim bu yüzden ama bir şey olmadığını söyledi.zamanla geçti fakat ara ara üşüttüğüm zaman oluyor gene.benim sol tarafta oluyor ve sol ayağımdada hissediyorum o sızlamayı,neden olduğunu bende bir türlü anlayamadım...

bence kafaya takma geçer,sonuçta doktor bişey olmadığını söylüyor değilmi?

Teşekkürler arkadaşım. Benim şikayetlerim o bölgeyi sıvı sabunla yıkamamdan sonra başladı.(aslında biliyorum o bölgenin yıkanmaması gerektiğini ama bile bile lades dedim işte). İki gün sonra sadece dış dudakta sağ tarafta bir hassasiyet oldu akıntı şikayetim falan yoktu. Doktora bir göstereyim dedim muayenede mantar olduğunu söyledi ve tedavi etti. Ama dediğim gibi çiltle ilgili sorunum geçmediği için acaba sabun o bölgede birşeyleremi sebep oldu diye düşünüyorum. Egzema yada başka bir şey gözle görülür bir lezyonla kendini belli eder diye düşünüyorum. Ama bende görüntüde sadece hafif kızarıklık ve hafif ödem var. 1,5 aydır eşimi yanıma yaklaştırmıyorum.

Back