• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vahşi güzel-natalia oreiro

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
54
118
35
İstanbul
çocukluğumun dizisiydi,hergün okuldan gelir gelmez daha üstümü giymeden yemeğimi yemeden saat 5te tv karşısına geçerdim,izlediğim en güzel dizilerden biridir.

hatırlamayanlar için;

Vahşi Güzel (Muñeca Brava), 1998- 1999 yılında Telefe tarafından çekilen, dünyada 80'den fazla ülkede gösterime giren [2][3][4], başrollerinde Facundo Arana ve Natalia Oreiro'nun bulunduğu bir televizyon dizisidir. Dizi, 2001- 2002 yılında Türkiye'de Kanal D tarafından Vahşi Güzel ismiyle hafta içi her gün anahaber öncesi yayınlandı.

Doğumundan sonra terk edilmiş bir kız olan Milagros 18 yaşına kadar manastorda rahibelerle yaşar. Fakat artık manastırdan ayrılıp çalışmak zorundadır. Milagros, Di Carlo ailesine hizmetçi olarak işe başlar. DiCarlo ailesinin oğlu İvo'ya aşık olur. Bu aşk karşılıksız değildir. İvo ile önlerine çıkan her türlü engele rağmen aşklarını yaşamaya çalışırlar. Ayrıca Mili, Di Carlo malikanesinde hayatına dair en gizli gerçekleri öğrenecektir.

muneca+brava

38441_20094_27_21_29_28_166939.jpg

bu cocuk sanirim dizi zamaninda bir motorsiklet kazasinda ölmüstü yanlis hatirlamiyorsam yani erkek olan

Ben de aynen okuldan gelir gelmez izlerdim,

Ama kadının güzelliği ve şarkıcılığı bir yana,çok açık saçık çırılçıplak pozlar veren biri

olması beni soğuttu,

Çok güzel kadın,şarkılarını da ezbere bilirim (Tu Veneno albümü iyi tutmuştu Türkiye'de)

sesi de çok güzel ama kişilik olarak bişey diyemicem,

Bu arada kendinden çok büyük bir adamla evli artık Natalia Oreiro
...

vay beeee orta okula gidiyordum bu dizi varken her gün kaçırmazdım büyük bi heyecanla izler dizi bitincede arkadaşlarla buluşur bölüm dedikodusu yapardık odamda ikisinin posterleri vardı :9::9:
zaman ne çabuk geçmiş :31:

hiç unutmam her bölümünü izlerdim...orta okula giderdim ozamanlar ne diziydi bee :54: hatta izlerken ilk reglimi olmuştum dün gibi hatırlıyorum nasılda telaş yapmıştım :1:

Back
X