• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet! Boynundan tuttuğu kadının ağzına silahını dayayıp ateş etti.

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
İstanbul Sancaktepe'de vahşi cinayet!
İstanbul Sancaktepe'de bu sabah bir kadın uğradığı vahşi saldırı sonucu hayatını kaybetti. Genç kadını öldürmekle suçlanan eşi de kısa süre sonra otomobilinde ölü bulundu.

DHA, CİHAN

Sancaktepe Ankara Caddesi'ndeki olay saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, 36 yaşındaki Sibel K. yolu bir erkek tarafından kesildi. Saldırgan boynundan tuttuğu kadının ağzına silahını dayayıp ateş etti. Genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan ise otomobille hızla olay yerinden kaçtı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Sibel K. hayatını kaybettiğini belirledi.

İKİNCİ ŞOK HABER: ÖLÜ BULUNDU

Zanlının, Sibel K.'nın eşi Murat K. olduğu belirlendi. Olay yerinden kendi kullandığı araçla ayrılan Murat K., bir süre sonra aynı mahalledeki Gelincik Sokak’ta aracının içinde ölü bulundu. Polis, Murat K.’nın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Allahım bu kadın cinayetleri nedir böyle ya daha kötüye gidiyoruz düzeleceğimiz yerde

Saldırgan boynundan tuttuğu kadının ağzına silahını dayayıp ateş etti. :53::53:

offf çok kötü :43::43: allah kahretsiin böyle insanları şu mübarek günlerde :50::50::47::47:

Malesef Ramazan dinlemeden kadın cinayetleri devam ediyor, ve hiç kimsenin dikkatini çekmiyorlar malesef

Malesef Ramazan dinlemeden kadın cinayetleri devam ediyor, ve hiç kimsenin dikkatini çekmiyorlar malesef

yapılacak ne var o da bilinmiyor. zira o kadar çok ki. koruma yok diyorlar hangibirine polis verilecek. hergün yüzlerce şikayet geliyor diyor eşim . eğitim şart diyoruz ama eğitimliler bile öldürüyor malesef. inşallah son bulur. olan çocuklara oluyor kimseye olmuyor

yapılacak ne var o da bilinmiyor. zira o kadar çok ki. koruma yok diyorlar hangibirine polis verilecek. hergün yüzlerce şikayet geliyor diyor eşim . eğitim şart diyoruz ama eğitimliler bile öldürüyor malesef. inşallah son bulur. olan çocuklara oluyor kimseye olmuyor

aynen sosyo ekonomik durumu, eğitimi, yaşı kesinlike fark etmiyor

ayyy çok kötü kızzz eşimde bana demişti yüzüne kezzap atarım falan diye karanlık çökmeden evde olurdum kalabalıktan ayrılmaz sağıma soluma temkinli olurdum tetikteydim her an
ALLAH tan tekrar evlendide kurtuldum valla

Kuzenim aynı durumda. bende her an, ondan kötü bir haber gelecek diye çok korkuyorum................: (((((((

ayyy çok kötü kızzz eşimde bana demişti yüzüne kezzap atarım falan diye karanlık çökmeden evde olurdum kalabalıktan ayrılmaz sağıma soluma temkinli olurdum tetikteydim her an
ALLAH tan tekrar evlendide kurtuldum valla

Sen bi konuya daha yazmıştın dimi canım, Allahtan kurtulmuşsun

Kuzenim aynı durumda. bende her an, ondan kötü bir haber gelecek diye çok korkuyorum................: (((((((

neden ayrılmıyor canım ya, gerçi ayrılsa daha kötü, genelde cinayetler ayrılık hazımsızlığından oluyor gördüğüm kadarıyla

neden ayrılmıyor canım ya, gerçi ayrılsa daha kötü, genelde cinayetler ayrılık hazımsızlığından oluyor gördüğüm kadarıyla

yazmışımdır canım yaptıkları nasıl oturmuşsa içime 7 yıldır hazmedemiyorum

öteki konuda uzun uzun yazdımya chess. adam ki oda kuzenim, olmaz olsun, yılın 10 ay dışarda, güya çalışıyo, eve doğru dürüst para dahi yollmıyo, 2 ay gelip kıza kök söktüüryo. şimdi kalkmış beni aldatıyor diyo. Adi adam, yılın 10 ayı karının başında durup kocalık mı yaptın, çocuklarına babalık mı yaptın. kendi ni haklı göstermek için ona iftira atıyosun.
boşanamaz, çünkü ailesi zamanında sahip çıkıp kollamadı. kızım kocasının yokluğunda ne yer ne içer diye peişne düşmedi. torun diye çocukalara sahip çıkmadı. sonra namustan bahsediliyo. ekmeğin de namusu var. hakkında namusu var. kendileri hakkın ırzına geçtiler ama işte o elle tutulup gözle görülmüyo maalesef.......

Cok buyuk bir korku bu.Ornekler vermissiniz ya kuzenimde piskopat kocasi tarafindan dovuluyodu.Adam calismiyor alyansini satip alkol alacak kadar gozu donmustu.Bosanma davasi actiktan sonra 1-2 ay kuzenimi hep babasi aldi is cikisi bisey yapar diye..
Allah hepimizi korusun boyle manyaklardan..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun hanımlar ne diyim, malesef bu psikopatlar her yerde

Allahım şu mübarek günlerde insanları yoldan çıkarma. Sancaktepede oturuyorum bende. Tüylerim diken diken oldu. :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back