Yani kızlık zarı kanamasımıdır bu? Öyle 1-2damla da değildi yani. Kendim kızlık zarımımı yırttım şimdiKanama eğer rahatsanız, kasmıyorsanız olmaz. Sizde olmasında anormal bi durum yok zaten rahat değilsiniz bu dilatörü kullanırken.
Normal değil mi ki yırtılması, zaten 1.5 2 cm içeride kızlık zarı. Dilatörlerin boyutu ne kadar hiç bilmiyorum ama muhtemelen kızlık zarıdır evet ya da çok zorladıysanız tahriştir belki :/Yani kızlık zarı kanamasımıdır bu? Öyle 1-2damla da değildi yani. Kendim kızlık zarımımı yırttım şimdi
Seni vajinusmus sayfasına ekliyorum orada bu sorunu sor muhakkak birileri yaşamıştır. Ben de eski vajinusmus hastasıyımYa tabiki aklıma geldi bozulabileceği ama 1ve 2 onca zaman çalışma haptm hiç kan gelmedi demekli bozulunca kan gelen bişi değil die rahatlamıştım valla.
4ü ilkndefa soktum spray ile ve kan geldi ve çok acıyo 2gündür bgn brz daha rahat. Çiş yapmaya korkuyorum öle bi rahatsızlık diyim
Yok vaginismusu ne yenmesi yahu wemcain uyuşturucu spray olmadan 2i bile sokamıyırdum aylardır 1ile takılıyordum ve munayene parmak kesinlikle dayanamıyrm.
Bidaha dilator yapabilirmitim emin değilim artık şu an orası cok hassas. Mrk ettim benim gibi bi deneyim yaşayan var mı die ne kdr kanadı acıdımı böle?:/