Merhaba, vaginismus icin 4boy dilator seti almistim ancak en kucuk boy no1 disinda ilerlemiyodum. 1gece vemcain ile 2.boya gecince baska bir gece vemcain ile 3 ve 4ude yavas yavas ama zorlayarak sokabildim. Ancak ilk defa yaptigim 4de dun gece yatakta ve dilatorde kan gordum cok deil ama kanamam oldu hani kanamaz ya da 1-2damla kan gelir kizlik bozulunca gerisi hurafe deniliyordu? kanamam durdu ama inanilmaz bir aci vardi tum gun bng hala rahatsizim ve pempe akintim var. Dilator calismalarinda kizlik zari bozulan ya da boyle bi kanama yasayan oldu mu hic?
Ne yalan soyliyim bu sekilde bozulmus olmasina da icten ice uzuluyorum aslinda hic bi onemi olmamali sagligimdan ote ama... fizyoterapistim deniz havuz girme baska alistirma yapma dedi ve uyusturucu krem ile bu sekilde yapmama kizdi; daha hazir deildin buyuk boylara parmak ile muayene bile yapamiyoruz henuz dedi, sana uyuşturucu kremler çözüm değil demiştim dedi. Off
Lutfen bi cvp verin, cok derbeder ve karisik duygulardayim
Ne yalan soyliyim bu sekilde bozulmus olmasina da icten ice uzuluyorum aslinda hic bi onemi olmamali sagligimdan ote ama... fizyoterapistim deniz havuz girme baska alistirma yapma dedi ve uyusturucu krem ile bu sekilde yapmama kizdi; daha hazir deildin buyuk boylara parmak ile muayene bile yapamiyoruz henuz dedi, sana uyuşturucu kremler çözüm değil demiştim dedi. Off
Lutfen bi cvp verin, cok derbeder ve karisik duygulardayim